Stativ för projektor
Ett förfärligt arbete är det varje gång du ska ställa in projektorn och allas patentlösningar är som alltid en trave böcker med projektorn ovanpå! Nu är det dags att skippa nödlösningarna och skaffa det här ställningen!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Niko B.
  Niko B. (2018-01-12)
 • Produktfoto av Niko B.
  Niko B. (2018-01-12)
 • Produktfoto av Sauli R.
  Sauli R. (2017-10-05)
 • Produktfoto av Tuoppi
  Tuoppi (2017-06-25)

Våra kunders produktvideor

4/5 Standardi kiinnitys, toimii kuten pitää, muttei välttämättä toimi kaikkiin mahdollisiin projektoreihin. Vaikuttaa tukevalta. Mukana kiinnitykseen tarvittavat ruuvit. Themescene merkkiseen projektoriin ostettu. Suosittelen.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tukeva asiallinen kiinnitysteline teleskooppisäädettävällä varrella. Hinta/laatu on kohdallaan ja voin suositella. Halutun kulman lukitus toimii myös ok. 3 kiinnitysreikää laipassa mahdollistavat tukevan kattokiinnityksen.
- Nokia, Finland - ()
3/5 Muuten kevyt ja kätevä. Joitakin projektoreita käytettäessä pitää vaan kehitellä/tehdä omanlaisensa 'ripustus/kannatin'-systeemi. Hinnaltaan kohtuullinen ratkaisu.
- Mänttä, Finland - ()
5/5 Videotykin asennus takkahuoneeseen. Tuote vastasi kuvausta, ja oli tarpeeksi laadukkaan oloinen. Painoltaan kevyt tykki on helppo saada lukittua kohdilleen mutta painavamman kohdalla pallonivelen lukitin ei todennäköisesti pysy ihan kohdillaan. Hinta hieman korkeahko mutta tuotteen mukana tuli tarvittavat kiinnitysruuvit :)
- Oulu, Finland - ()
4/5 Teline vaikuttaa asialliselta, mutta olisi voinut olla vähän edullisempi.

Se ei sovi suoraan Diel Carbon 2 HD WiFi LED-projektoriin mutta täytyy sehdä sovite. Mukana tuli myös muutamia ruuveja joilla teline pitäisi kiinnittää kattoon.

Koska sovite vielä puuttuu, ei teline ole päässyt oikeaan käyttöönsä.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Telinettä mainostettiin diel carbon projektorin kanssa ja oletin että sopii myös uudempaan malliin. Eihän se sovi ja sen takia ei kauheasti ole käyttöä ollut. Vaikuttaa kyllä ihan pätevältä, mutta kannattaa varmistaa että sopii projektoriin.
- Hämeenlinna, Finland - ()

Stativ för projektor

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Ett förfärligt knåpande för att ställa in projektorn på rätt plats och i rätt position. Patentlösningen blir som alltid en trave böcker med projektorn ovanpå! Är det inte dags att skippa nödlösningarna och det svajande boktornet?

Med stativet kan du enkelt montera projektorn på antingen väggen eller i taket. Höjdjustering samt ett roterande kulhuvud gör det möjligt att rikta projektorn exakt dit du vill. På kulhuvudet finns en monteringsskruv av standardstorleken 3/4 så du kan enkelt montera de flesta projektorer.

Levereras med nödvändiga skruvar och proppar för att fästa stativet.

OBS! Projektorn på bilden är inte inkluderad i priset.

Se även:

Vårt urval av projektorer!


Specifikationer:

 • Material: Aluminium
 • Maxlast: 1,5 kg
 • Justerbar: 23-37 cm
 • Vikt: 338 g

Medföljer:

 • 1 x projektorstativ
 • 4 x skruvar
 • 4 x proppar

Garanti:

6 månader