Samsung Galaxy Tab P1000 TV-kabel
Med denna kabel kan du ansluta din Galaxy Tab P1000 till TV'n för att titta på film eller ge presentationer. Fungerar också som laddare på samma gång.

4/5 Oikea tuote tarpeeseeni. Lataukset ja tiedonsiirto toimi, mutta valitettavasti tablet väsähti alta. Jäi vähän tarpeettomaksi. Itse oiuha on siihen syytön:)
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvin toimi kun tablettia latasin. Positiivinen asti tuo pitkä johto. Ostos oli mielestäni edullinen laatuunsa nähden. Vastasi odotuksia, ostin tuotteen juuri tabletin lataamiseen.
- Iisalmi, Finland - ()
5/5 Ostin latauspiuhaksi Samsungin padille kun Suomesta kyseistä piuhaa ei tuntunut enää löytyvän ja tuskin tähän hintaan sitä olis saanutkaan.

Toimii niinkuin pitääkin :)
- Saarenkylä, Finland - ()
5/5 Tuote toimii hyvin tabi ykkösessä mutta lataa myös tab2, suomesta saa kivien alta metsästää tab 2 johtoa ja jos löytyy niin maksaa maltaita, tästä halpa johto joka oikeasti toimii. Suosittelen!!
- Rusko, Finland - ()
4/5 Joskus on kiva katsella ja jakaa kokemus muiden kanssa otetuista videoista. Samsung toimii Samsungin kanssa hyvin. Ei hinnalla pilattu. Siksi haluan tämän tuotteen. Myyjä ilmoitti tiotteen saapineeksi postiin ja antoi 3 päivää aikaa antaa arvostelu ja ansaita siitä 12 e. Kyselin tänään postista, eikä tuotetta ollut vielä tullut. Siksi en voinut ottaa siitä kuvaa enkä videota, josta olisin saanut lisää bonusta.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Ostin tämän lähinnä varalaturiksi vanhaan Tabiini, koska en Suomikaupasta löytänyt heti. Lataus toimii. TV-Liitäntää en ole kokeillut, koska läppäri on mukavampi kytkeä telkkariin Hdmi-kaapelin kautta. Tätä varmaan kokeillaan joskus tien päällä/autossa. Liittimet ja laatu vaikutti paremmalta, kuin jotkut toiset Kiina-rimpulat. Ei ole vielä pettänyt, muttei kyllä jokapäiväisessä käytössä olekaan.
- Helsinki, Finland - ()

Samsung Galaxy Tab P1000 TV-kabel

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Med denna kabel kan du ansluta din Galaxy Tab P1000 till TV'n för att titta på film eller ge presentationer. Fungerar också som laddare på samma gång.

 


Medföljer:

  • 1 x Kabel

 

Garanti:

6 månader