Sugkoppställning för surfplattor
Goda justeringsmöjligheter gör att denna ställning passar för många olika surfplattor, och kan riktas i nästan vilken position som helst. Enkel att installera och använda.

4/5 Nöitä hankin pari kappaletta, yhden venekäyttöön ja toisen matkailuautoon. Toistaiseksi käyttökokemusta on vähän. Havaintoja on ollut, ettei imukuppi tunnu olevan sieltä pitävämmästä päästä. Pitää asiaa tutkia vielä seuraavaan sesonkiin. Teline kyllä pitää ihan asiallisesti iPad minin syleilyssään, joten toivoa on. Hinta on ihan siis ... mahtava.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Samsung galaxy tab pysyy hyvin auton sivulasissa ja homma toimii niiku pitää. Tuote on tyttären matkaviihtyisyyttä lisäämässä auton takasivuikkunassa. Vahva imuroi ja vahva mekanismi metalliosin. Hyvä ostos. Suosittelen.
- Espoo, Finland - ()
2/5 aika lelu(mut olihan se tiedossakin /epäilys)mutt hellää hoivaa niin kyll kestää mut ei PAKKASTA sisällä taplettia olen siinä käyttäny(menettelee....
- Kärjenniemi, Finland - ()
3/5 Tämä kuuluu niihin tuotteisiin, joita ilman voisi elää, eikä näistä juurikaan jälkipolville kerrottavaa ole. Kyllähän tuohon 9,7" Ondan kiinni saa ja imukuppi ottaa kiinni tiukasti lasikuitupintaan.

Tämä tuote kai on sellaisen suunnittelijan tekemä, joka ei oikein tiedä mitä on tekemässä ja miile - käytössä vakiomäärä materiaalia ja tuollainen siitä tuli.

Epäkäytännollisen pitkät pidikesakarat - no tällainen hirvitys käytössä ja toimittaa asiaansa.
- Kaarina, Finland - ()
1/5 Nyt täytyy kertoa totuus! Ei todellakaan ole kannattava ostos. Laadulla ei ole mitään tekemistä tämän tuotteen kanssa. Hinta on aivan liian korkea laatuun nähden. Tämän tuoteen laatu on 1 euron hinta luokassa.
- Kauhava, Finland - ()
4/5 Toimiva teline joka pysyy hyvin lasissa kiinni , epätasaisella tiellä hieman tärisee mutta ei niin paljoa että täppäri putoaisi.
- , Finland - ()

Sugkoppställning för surfplattor

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Goda justeringsmöjligheter gör att denna ställning passar för många olika surfplattor, och kan riktas i nästan vilken position som helst. Enkel att installera och använda.
Stativet är mycket starkt och spänningsmekanismen gör att du inte behöver oroa dig för att plattan trillar ner.

Specifikationer:

  • Storlek: 105 x 133 x 200m
  • Vikt: 0.32kg

Medföljer:

  • 1 x Ställning

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: