Redpepper IP68 skyddsfodral till iPhone 6 & 6S
Redpepper IP68 skyddsfodral till iPhone 6 & 6S

4/5 Käyttö kohde puhelin ja ulkonäkö muuttui ihan uudeksi. Helppo asentaa ja tarvittaessa ottaa pois. Suojakuoren laatu erittäin hyvä ja kestävän tuntuinen. Yksi miinus mukana ei tullut mitään latausjohdon ja kuulokejohdon pidennys välinettä. Ei pysty lataamaan eikä kuuntelemaan. Johdot ei ylety. Vesitiivis lupauksien mukaan.
- Turku, Finland - ()
5/5 Tuote saapui iphone6 suojaksi, jonka edellinen silikonisuoja, joka maksoi yli 20€ hajoaa jo reilu puolevuoden ikäisenä. Tuote näytti jo pakkauksen käteenottaessa laadukkaalta. Ensimmäiseksi piti ratkaista miten sen saa auki, kun ei oikein käyttöohjeita jaksanut lukea. Arvonnan jälkeen onnistui ja tuote saatu paikoillee. Tuote on jämäkkä ja yllättävän hyväntuntuinen. Kaikki näppäimetkin on huomioitu hyvin. Kännykän saa äänettömäksi ja äänelliseksi helposti. Puhelin muutti ulkonäköään reippaasti mielestäni jopa paremmaksi. Tuote on roisketiivis ja kestää vettäkin varmasti, joten monessa ammatissa tai harrastuksessa tuote kulkee hyvin mukana. Painoa kuorille ei juurikaan ole. Kuorien kestävyydestä vaikea sanoa, koska eihän kännykkää kuulu heitellä ;). Hyvä tuote ja suosittelen lämpimästi muillekkin.
- Pori, Finland - ()
3/5 Tuotteen hankin harrastuksieni takia. Puhelin pysyisi ehjänä ja ennenkaikkea kuivana. Veistiiviys katosi tosin toisella latauskerralla aukaistessa lataus "aukkoa" kumitiiviste on ymmärrettävästi tiukka, mutta sen seurauksena kumi irtosi ja on nyt jo hukassa. Muutenkin latausjohdon päätä piti vuolla kapeammaksi, jotta mahtui reikään.
- Virrat, Finland - ()
3/5 Sain suojakuoren tänään, joten vuototestiä en ole vedessä tehnyt. Puhelin asettui kehikkoon niin tiukkaan, että voi olla haastellista saada se joskus sieltä pois esim. sim-kortin vaihtoa varten. Puhelimen laittaminen äänettömälle ei helpolla onnistu jäykän "kellon-nuppi" mekanisminsa johdosta. Myös latausjohdon paikalleenasettaminen oli hankalaa (kohdistusvaikeuksia) ainakin ensimmäistä kertaa. Pahin pettymys oli, että suojan vedenpitävä kansi dumppaa puhelimen mikrofonin niin, että "langan" toisessa päässä ei saanut selkoa puheestani. Suosittelen varauksin (vuototesti trkemättä) vain vedenalaiseen käyttöön, jolloin ei puhuta.
- Espoo, Finland - ()

Redpepper IP68 skyddsfodral till iPhone 6 & 6S

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skydda din telefon från vatten, damm, smuts och repor med detta fodral från Redpepper. Fodralet är också resistent mot fall från två meters höjd. Du kan ta din telefon med dig till stranden, festivaler, jakt och på alla slags hårdhänta jobb eftersom detta fodral ger ett komplett skydd för din telefon.

Det bästa med fodralet är dess egenskaper för att hålla vattnet från att tränga in, och du har sålunda en vattentät telefon. Tätningarna är av hög kvalitet, så sand, vatten, damm, ja ingenting kan tränga in i telefonen.

Levereras med en adapter för hörlursuttaget, så att du även ska kunna använda luren till musik, utan att skyddet blir åsidosatt.

Detta är en otroligt bra försäkring till din telefon, till ett väldigt förmånligt pris.
 
OBS! Granska att fodralet är ordentligt stängt runt om, före användning i blöta förhållanden.


Specifikationer:

 • IP68-skyddsklassad
 • Vattentät ned till 2m
 • Pekskärmen fungerar under vatten
 • Stötsäker från 2m fallhöjd
 • Damm och smutsavvisande
 • Vikt: ca 30g

Medföljer:

 • 1 x IP68 skyddat fodral
 • 1 x Vattentät hörlursadapter
 • 1 x Mikrofiberduk
 • 1 x Bärrem
 • 1 x Verktyg för att öppna fodralet
 • 1 x Bruksanvisning (på engelska)

Garanti:

6 månader