iPhone 6 tunt och färgglatt skyddsfodral
Snyggt men ändå tunt färgglatt skal till iPhone 6 mobiltelefoner som finns i flera olika färger. Ger luren en skön look, och gör den också lätt att hitta när du slarvat den.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Joel P.
    Joel P. (2017-09-17)

4/5 Kohtalaisen hyvä peruskuori. Kamera-aukon leikkaus rosoinen. Suoja on niin pehmeää silikonia että se muljahtelee. Reunat kuoressa on matalat, joten mikäli puhelimen asettaa näyttö alas pöydälle ei kuori suojaa sitä. Hyvin pakattu, hyvä hinta- laatusuhde.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hyvä toimiva tuote joka on hintansa arvoinen. helppo asentaa, mukavan tuntuinen pinta joka ei tietenkään huippulaatuinen ole. Hintansa arvoinen tuote kuitenkin. Suosittelen!
- Ruokolahti, Finland - ()
5/5 Tämä ostos on todella hyvä! Ei liian ohut eikä jämäkkä. Suojaa puhelimeni hyvin ja on ollut jokapäiväisessä käytössä, suosittelen! Tilasin toisenlaisenkin läpinäkyvän suojakuoren ja se oli todella huono ostos.
- Turkhauta, Finland - ()
5/5 Kivat värit ja muovin joustavuuden vuoksi helppo käyttää. Halvan hinnan vuoksi voisi ostaa vaikka jokaista väriä. Suojaa hyvin puhelimen kulmat, etupuoli jää suojaamatta.
- Varkaus, Finland - ()
5/5 Tuote saapui todella hyvässä kunnossa ja pysyykin todella hyvässä kunnossa. Suosittelen. Hinta- laatusuhde hyvä.

Tuote vastasi odotuksiani ja sopi oikein hyvin iphone 6 puhelimeen.

Tuote saapui yllättävänkin nopeasti.
- Vaasa, Finland - ()
5/5 Hinta-laatusuhteeltaan hyvä suojakuori iPhonelle. Sopii myös iPhone 6S-malliin. Kädessä hyvän tuntuinen, eikä tuota mitään ongelmia, vaikka näytössä olisi näyttösuojalasi päällä (ei siis ota toisiinsa kiinni, tms.). Läpinäkyvä suojakuori on kiva, kun iPhonen oma väri ei peity. Tuote oli positiivinen yllätys, varsinkin kun hinta on noin halpa!
- Reila, Finland - ()

iPhone 6 tunt och färgglatt skyddsfodral

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Snyggt men ändå tunt färgglatt skal till iPhone 6 mobiltelefoner som finns i flera olika färger. Ger luren en skön look, och gör den också lätt att hitta när du slarvat den. Är tillverkat av mjuk och flexibel plast och skyddar effektivt från stötar och repor.


Medföljer:

  • 1 x Fodral

Produkter du kanske är intresserade av: