iPhone 6 färgglada skyddsfodral
Snyggt och färgglatt skal till iPhone 6 mobiltelefoner som finns i flera olika färger. Ger luren en skön look, och gör den också lätt att hitta när du slarvat den.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jenna S.
    Jenna S. (2015-12-26)
  • Produktfoto av Jenna S.
    Jenna S. (2015-12-26)

5/5 Sopi todella napakasti iPhone 6s puhelimeen. Mukavan tuntuinen kädessä. Vähän oli terävät reunat, mutta hinta/laatu -suhteeltaan hyvä ostos!
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Kivat värit kuoressa, helppo laittaa puhelimeen muovin joustavuuden vuoksi. Pysyy hyvin puhelimessa ja suojaa puhelimen kulmia kolhuilta. Voisi ostaa lisääkin halvan hinnan ja värivalikoiman vuoksi.
- Varkaus, Finland - ()
5/5 Suojakuori istuu kuin nenä päähän. Tuntuu kädessä miellyttävältä ja suojaa kolhuilta. On hyvän näköinen sinisen värisenä. Väri on läpikuultava, joten logo takaseinässä näkyy hyvin. Vastasi hyvin odotuksia. On hintansa arvoinen.
- Kortejoki, Finland - ()
4/5 Kyseinen kuori istuu puhelimeen hyvin. ei lörpsötä kulmista ja pysyy hyvin kiinni. Suojaa puhelinta hyvin iskuilta. Värivalikoima hyvä. Edullinen hinta plussaa.
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Tilasin suojakuoren iPhone 6s:ään, johon se sopii loistavasti, vaikka onkin tavallisen kutosen kuori. Muotoilultaan kuori on just eikä melkein: lataus- ja kuulokeliitäntäaukot on täydellisesti kohdillaan ja äänenvoimakkuus- sekä virtanapit tuntee selvästi kun ovat hieman kohollaan myös kuoressa. Äänetön/äänellisen vaihtaminen käy myös kätevästi.

Kuori on napakka ja suojaa puhelimen hyvin, muttei silti ota kiinni näytöllä olevaan suojalasiin.

Kuori on sen verran "paksu", että suojaa myös kameran reunat.
- Reila, Finland - ()
4/5 Napakan tuntuinen ja ennen kaikkea ihanan värinen. Puhelin ei enää lipeä kädestä. istuu kuin hansikas, eikä ole hinnalla pilattu. Hyvin toimii siihen tarkoitukseen johon on suunniteltu
- Helsinki, Finland - ()

iPhone 6 färgglada skyddsfodral

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Snyggt och färgglatt skal till iPhone 6 mobiltelefoner som finns i flera olika färger. Ger luren en skön look, och gör den också lätt att hitta när du slarvat den. Är tillverkat av mjuk och flexibel plast och skyddar effektivt från stötar och repor.


Medföljer:

  • 1 x Fodral, välj själv färg

18 SEK Info om moms
Norm. 45
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter