iPhone 6 UAG stöttåligt skyddsfodral
Kraftigt skyddsfodral till iPhone 6 som ger bästa tänkbara skydd, även för extrema förhållanden. Passar speciellt bra för byggnadsarbetare och motsvarande yrken, samt i situationer som kräver hårda tag.

4/5 Kuori istuu todella hyvin ja on laadukkaan tuntuinen. käytettävyys on todella hyvä, ja muutenkin on kaikin puolin todella hyvä ja kannattava ostos. tukeva kestävän oloinen ja laadukas
- Espoo, Finland - ()
5/5 Todella miellyttävä kädelle. Nyt kun puhelin tipahtaa, kuuluu erittäin sievä kumahdus vain, ei siis mikään kolahdus, kuin ennen. Suojelee taatusti rakkaintaan parhaalla mahdollisella tavalla, eikä jätä mitään kohtaa suojaamatta. Napakymppiostos
- Oulu, Finland - ()
Ei kestä käytössä lainkaan, kerran otat pois nii tuote murtuu piloille
- Raisio, Finland - ()
4/5 Itselläni oli ennestään aito versio tästä kuoresta josta pulitin 30euroa. Ulkoisesti ja tuntumalta ei mitään eroa normaaliin. Käytössä sitten varmasti huomaa kuinka se oikeasti suojelee puhelinta. Ainakin on tyylikkään näköinen.
- Pori, Finland - ()
4/5 Suojakuori sopii iPhone 6:een, kuin valettu. Kuori on helppo asentaa ja tarvittaessa poistaa. Se vaikuttaa tukevalta ja muotoilultaan suojaa laitetta putoamisvaurioilta tehokkaasti. Paketin mukana tuli myös näytön suojakalvo ja kalvon asentamiseen tarvittavat välineet. Pienenä parannusehdotuksena tuote saadaan vieläkin suojaavammaksi, jos näytönsuojakalvo olisikin karkaistusta lasista valmistettu kalvo.
- Turku, Finland - ()
5/5 on hyvä ja antaa väriä puhelimeen .
- Salo, Finland - ()

iPhone 6 UAG stöttåligt skyddsfodral

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Kraftigt skyddsfodral till iPhone 6 som ger bästa tänkbara skydd, även för extrema förhållanden. Passar speciellt bra för byggnadsarbetare och motsvarande yrken, samt i situationer som kräver hårda tag. Fodralet är relativt tjockt, men ger istället ett fullgott skydd.


Specifikationer:

  • Passar för: iPhone 6

Garanti:

3 månader

39 SEK Info om moms
Norm. 49
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter