iPhone 6 Silverglänsande skärmskydd i härdat glas
Stilfullt skärmskydd i härdat glas med silverfinish. Det är helt transparent och så tunt att skärmens anslagskänslighet bibehålls. Skyddet är diskret, av hög kvalitet och sitter garanterat på plats.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sasda
    Sasda (2015-12-23)
  • Produktfoto av Timo T.
    Timo T. (2015-08-08)

5/5 Hyvä laatu ja edullinen mutta piti olla hopea mutta onkin täysin valkoinen? Mitäs pelleilyä tämä nyt sitten on. Muuten lähtisi kyllä helposti 5tähteä mutta kun tuote ei vastaa tuoteselostetta.
- Pori, Finland - ()
4/5 Vaimon uuteen kutoseen parempi suoja lasille. Eli puhelimen näytöltä alkuperäinen suojamuovi pois (pari viikkoa pysyi hyvin), pyyhkäisy alkoholipitoisella rätillä ja lopuksi tuolla pienellä mikrokuituliinalla. Dust-absorberille ei keksinyt käyttöä. Kalvoa pystyi asettelemaan uudestaan, jos ei kerrasta ollut kohdalla. Ei ilmakuplia tai sormenjälkiä jäänyt. Rouva ei tykkää peilipinnasta, joka nyt tuijottaa käyttäjää. Eihän sitä huolellisen käyttäjän tarvitse pudotella, jotta näkisi, mitä se oikeasti suojaa. Ajaa varmaan saman asian kuin kalliimpikin kalvo tai lasi. Todella hintansa arvoinen, mutta odotusaika oli käyttäjän mielestä pitkä, mutta minusta ihan hyvä, tilattu 26.7. ja postista sai hakea 7.8.2015
- Kangasala as, Finland - ()
3/5 No, pitihän tätä kokeilla. Ihan ok oli aluksi, mutta aika pian irroitin ja se siitä. Jotenkin ei vaan ollutkaan mun juttu.

Mutta eipä tuo hinta ollut korkea, joten tuolla hinnalla kannattaa kokeilla, vaikka ei olisikaan ihan varma.
- Tampere, Finland - ()

iPhone 6 Silverglänsande skärmskydd i härdat glas

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Stilfullt skärmskydd i härdat glas med silverfinish. Det är helt transparent och så tunt att skärmens anslagskänslighet bibehålls. Skyddet är diskret, av hög kvalitet och sitter garanterat på plats. Glaset har hög reptålighet på grund av härdningsprocessen det genomgått och ger därför ett betydligt bättre skydd än de vanliga skydden i plast.


Specifikationer:

  • Passar för: iPhone 6

Garanti:

3 månader

27 SEK Info om moms
Norm. 69
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter