iPhone 6 Plus härdat skyddsglas för baksidan
Transparent skyddsglas för baksidan av din iPhone. Skyddar effektivt din telefon från repor och samtidigt visar det ursprungliga utseendet på telefonen.

4/5 Iphone 6s plussaan tilasin kyseisen lasin. En ehtinyt käyttämään lasia kuin about 8kk ajan kutosen mentyä tämän jälkeen huoltoon. Mutta lasi on ajanut asiansa varsin hyvin. Miinuksena reunoihin jää pientä ilmarakoa johon hieno moska kerääntyy, mutta se saattoi johtua myös omenan takakannen pullistumasta.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä suoja puhelimen takapuolelle, itellä oli paikallaan muutaman tunnin jonka jälkeen irroitin ja laitoin takas pakettiin. Ei sopinut UAG:n suojakuoren väliin. Mut jos ei välillä ole suojakuori paikallaan niin hyvä ja ohut suoja
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Sopii hyvin puhelimen päälle ja pysyy paikallaan. hinta sopiva. onneksi ei tippunut joten vaikea sanoa kuinka kestää ja estää vauriot. vaikuttaa hyvälle ostokselle eikä takakansi naarmuunnu.
- Helsinki, Finland - ()

iPhone 6 Plus härdat skyddsglas för baksidan

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Transparent skyddsglas för baksidan av din iPhone. Skyddar effektivt din telefon från repor och samtidigt visar det ursprungliga utseendet på telefonen. Skyddet är tillverkat av klart härdat glas, som enkelt fästs på baksidan av telefonen.


Specifikationer:

 

  • Material: Härdat glas
  • Passar för: iPhone 6+

 

Garanti:

3 månader

22 SEK Info om moms
Norm. 49
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter