Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
iPhone 6+ skärmskydd av härdat glas
Appliceras på samma sätt som vanliga displayskydd i plast, men har en betydligt bättre hållbarhet och skyddar också betydligt bättre.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tuukka H.
  Tuukka H. (2015-06-04)

4/5 Huippuhyvä ostos, helppo asettaa, kestävä, ylitti odotukset reilusti, tuote kestää käytössä hyvin, hinta-laatusuhde oikein hyvä, vahva suositus
- Nilsiä, Finland - ()
5/5 Hyvin pakattu tuote ja kaikki mukana mitä luvattu. Hyvät ohjeet asennukseen ja sopii paikalleen loistavasti. Aika näyttää kuinka hyvin pysyy paikallaan ja kuinka kestää. Laadukkaan oloinen kokonaisuus. Ei halpa mutta toivottavasti hyvä ja hintansa arvoinen.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 lasi vastasi hyvin odotuksia ja oli helppo asentaa puhelimeen ja oli kun ei olisi ollutkaa lisälasia siinä.. ei vaikuttanut käyttööni ainakaan ja suojasi puhelimen lasia hyvin.
- Turku, Finland - ()
4/5 iPhone 6 plus puhelimen näyttösuoja. Helppo asentaa, miltei kaikki tarvittava löytyi paketista. Ohjeet selkeät ja ymmärrettävät. Ainoa miinus on se ettei paketissa ole varsinaista puhdistusainetta lasin puhdistamiseen ennen asennusta. Pakkauksen kostea liina ilmeisesti pelkkää vettä. Itse puhdistin näytön vielä kunnon mikrokuituliinalla ennen asennusta, sen jälkeen pölyt pois pakkauksen kuivaliinalla.

Asentui hyvin, ei moittimista.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Asennus oli helppoa ja muuten täydellinen, mutta ei se koskaan suojan kanssa ole sama tuntuma :)
- Salo, Finland - ()
4/5 Muuten hyvä, muuta lasinreunat ovat sen verran kaarevat että tahtoo vähän jäädä auki. Pystyy kuitenkin normaalisti käyttämään. Saisi olla pari milliä kapeampi ja lyhyempi.
- Rajamäki, Finland - ()

iPhone 6+ skärmskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skydda din dyrbara telefon med ett skärmskydd av härdat glas. Appliceras på samma sätt som vanliga displayskydd i plast, men har en betydligt bättre hållbarhet och skyddar också betydligt bättre. Dessutom är glaset lättare att applicera än de traditionella i plast, eftersom mindre luftbubblor lämnar under glaset. Tillverkaren av glaset specificerar att det är härdat till skalan 9H.


Specifikationer:

 • Hårdhet: 9H
 • 98% genomskinligt     

Medföljer:

 • Skärmskydd härdat glas
 • Rengöringsduk
 • Installationsanvisningar (eng)

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: