Genomskinligt iPhone 6 skyddskal
Det mjuka silikonskalet sitter gjutet som en handske på luren och skyddar mot repor, stötar och smuts, dessutom är det snyggt designat och ger din telefon en ny touch!

4/5 Hyvä ja helppokäyttönen suojakotelo puhelimelle. Helppo asentaa, sopii täydellisesti ja loppuu puhelimen liukastelu kädessä. Kestänyt jo pitkään uudenveroisena.
Jarmo - Porvoo, Finland - ()
5/5 Tilasin vaimon puhelimeen suojakuoret,hyvät on. Silikonipinta ote tarttuu hyvin.Hinta-laatu kohtaa!Erittäin hyvä jos puhelin kolahtaa johonlin terävään.Puhelimen takakansi ei naarmuunnu!
Jukka V. - Tervajoki, Finland - ()
3/5 Hinta on kilpailukykyinen, laadulta vaikuttaa kestävältä ja on helppo laitta puhelimeen. Ei irtoa helposti, pysyy paikoillaan kovassakin käytössä. Kannattaa kokeilla jos ei halua mitään muuta suojaa käyttää.
Aki W. - Lahti, Finland - ()
4/5 Tilasin 6s varten kun oli liian liukas kädessä. Tämä korjasi ongelman kertaheitolla. Ihan täysiä pisteitä ei voi antaa kun voisi olla vähän jämäkämminkin paikoillaan, eipä silti ole vahingossa lähtenyt kertaakaan irti.
Mikko L. - Tampere, Finland - ()
4/5 Hinta on todella kilpailukykyinen,laadulta vaikuttaa kestävältä ja on helppo laitta puhelimeen kiinni.Ei irtoa helpon oloisesti ainakaan minulla ei ole irronnut.Kannattaa kokeilla jos ei halua mitään muuta suojaa käyttää.
Simo V. - Hamina, Finland - ()
5/5 Todella hyvä suoja iphone 6:lle. Eritysesti sen vuoksi, kun ilman mitään suojaa puhelin todella liukas kädessä.

Tämän suojan ansiosta ei ole luiskahtanut kertaakaan kädestä.

Tämä suojakuori on vielä todella huomaamattoman näköinen, mistä ainakin itse pidän.
Teemu U. - Hyllykallio, Finland - ()

Genomskinligt iPhone 6 skyddskal

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Mjukt och flexibelt skyddskal av silikonplast för iPhone 6

Mobiltelefonen är ständigt med överallt och får uthärda smällar och stötar dagligen, och ofta händer det att det slutar med tragedi för plånboken. Speciellt med dyra iPhones, så det är bäst att skydda din smartphone med ett bra skyddsfodral. Det mjuka silikonskalet sitter gjutet som en handske på luren och skyddar mot repor, stötar och smuts, dessutom är det snyggt designat och ger din telefon en ny touch!


Medföljer:

  • 1 x Skyddskal

Garanti:

6 månader

54 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter