Genomskinligt iPhone 6 skyddskal
Det mjuka silikonskalet sitter gjutet som en handske på luren och skyddar mot repor, stötar och smuts, dessutom är det snyggt designat och ger din telefon en ny touch!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pekka L.
    Pekka L. (2016-12-04)

4/5 Istuu hyvin ja pysynyt matkassa kohta jo 2vuotta. Ei ole täysin läpinäkyvä vaan "harmaa" niin kuin olisi naarmuilla tms. ei ole kuitenkaan itseäni haitannut sillä tuntuma on hyvä. Toiminut niin kuin tämmöiseltä suojakuorelta voi olettaa.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä ja helppokäyttönen suojakotelo puhelimelle. Helppo asentaa, sopii täydellisesti ja loppuu puhelimen liukastelu kädessä. Kestänyt jo pitkään uudenveroisena.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 ajaa asiansa mutta onko jotain maanantai erää ? istuvuus hyvä. PU materiaali on kummallisen juovikasta aivan kuin olisi saanut liuotinta päällensä. kuvassa näkyvät juovat eivät ole likaa tai pölyä.
- Kalliola, Finland - ()
3/5 Hinta on kilpailukykyinen, laadulta vaikuttaa kestävältä ja on helppo laitta puhelimeen. Ei irtoa helposti, pysyy paikoillaan kovassakin käytössä. Kannattaa kokeilla jos ei halua mitään muuta suojaa käyttää.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Tilasin vaimon puhelimeen suojakuoret,hyvät on. Silikonipinta ote tarttuu hyvin.Hinta-laatu kohtaa!Erittäin hyvä jos puhelin kolahtaa johonlin terävään.Puhelimen takakansi ei naarmuunnu!
- Tervajoki, Finland - ()
4/5 Tilasin 6s varten kun oli liian liukas kädessä. Tämä korjasi ongelman kertaheitolla. Ihan täysiä pisteitä ei voi antaa kun voisi olla vähän jämäkämminkin paikoillaan, eipä silti ole vahingossa lähtenyt kertaakaan irti.
- Tampere, Finland - ()

Genomskinligt iPhone 6 skyddskal

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Mjukt och flexibelt skyddskal av silikonplast för iPhone 6

Mobiltelefonen är ständigt med överallt och får uthärda smällar och stötar dagligen, och ofta händer det att det slutar med tragedi för plånboken. Speciellt med dyra iPhones, så det är bäst att skydda din smartphone med ett bra skyddsfodral. Det mjuka silikonskalet sitter gjutet som en handske på luren och skyddar mot repor, stötar och smuts, dessutom är det snyggt designat och ger din telefon en ny touch!


Medföljer:

  • 1 x Skyddskal

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: