LDNIO USB-laddare 2 x 2.1A
Två är alltid bättre, eller hur? denna laddare har två stycken 2.1A USB-uttag och kan ladda två enheter samtidigt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tari P.
  Tari P. (2017-03-19)
 • Produktfoto av Mika P.
  Mika P. (2017-02-12)
 • Produktfoto av Jouko M.
  Jouko M. (2016-03-21)
 • Produktfoto av Jouko M.
  Jouko M. (2016-03-21)
 • Produktfoto av Malek F.
  Malek F. (2016-02-18)
 • Produktfoto av Piia T.
  Piia T. (2015-12-09)
 • Produktfoto av Ville H.
  Ville H. (2015-07-04)

4/5 Bra produkt som är lättanvänd. Det är bra att den klarar av att ladda två enheter med 2.1 A. Att den har Euroanslutning gör att den passar i många kontakter trots att man har flera kontakter i redan från början!
- Luleå, Sweden - ()
5/5 AdapterI olisi kannattanut hankala jo aiemmin. Se on kätevä erityisesti matkoilla, koska kännykkä ja tabletti latautuvat yhdellä ja samalla adapterilla. Suosittelen lämpimästi kaikille!
- Turku, Finland - ()
4/5 Kyllästyin laturikasaan, joten otin kokeeksi yhden. Muutaman viikon käytön jälkeen tilasin kaksi lisää. Jälkimmäisen toimituksen toinessa laturissa oli kokoonpanovirhe, jonka seurauksena USB-kaapeli ei mennyt suoraan, eikä saanaut kontaktia. Vaihto onnistui helposti. Yhteenvetona toimiva peruslaturi, kun haluaa ladata useampaa laitetta yhtäaikaa. Laitteet olleet käytössä nyt noin vuoden ilman ongelmia. Toimiva peruspeli.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Lataa normaalisti, molemmilla porteilla.

Paketissa tuli mukana yksi USB-latausjohto, mikä oli mukava yllätys.

Kuitenkin, joko laturi tai mukana tullut johto aiheuttaa jonkinnäköistä sähkökenttää ympärilleen, joka vuorostaan häiritsee latauksessa olevan älypuhelimen kosketusnäytön käyttöä ja tarkkuutta. Häiriöt ilmenevät mm. "virhekosketuksina" ja pitkien painallusten toimimattomuutena, erityisesti puhelimen näytön alaosassa (missä latausportti sijaitsee).

Puhelin siis latautuu nopeasti, mutta sen käyttö lataamisen aikana on hankalaa, ellei jopa mahdotonta. Muuten kelpo tuote.
- Turku, Finland - ()
5/5 Kaikinpuolin hyvä tuote. Kätevä kun lataa samalla myös vaikka tablettia. Sisälsi myös yhden kaapelin vaikka sitä ei ollut mainittu! Voi suositella ainakin jos tämä ei aiheuta tulipaloa niinkuin joskus nämä kiinan tuotteet on jollain tehnyt.
- Kokkola, Finland - ()
5/5 olen käyttänyt tätä langattoman -lataustelakan virtalähteenä,kun tavallinen 1A - laturi ei riitä, siinä sen on toiminut ihan ok , oli hyvä ostos ,suosittelen
- , Finland - ()

LDNIO USB-laddare 2 x 2.1A

★★★★★
★★★★★
58 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Två är alltid bättre, eller hur? denna laddare har två stycken 2.1A USB-uttag och kan ladda två enheter samtidigt.

2.1A är mer än vad vanliga laddare kan ge ut och därmed kan du också ladda dina enheter snabbare. För snabbast möjliga laddningstid rekommenderar vi denna kabel som är extremt effektiv och robust byggd: Ophion Resiter


Specifikationer:

 • 2 x 2.1A USB-portar
 • Inspänning: 100-240V, 50-60 Hz
 • Utgångsström: 2.1A, 5V

Garanti:

6 månader