LDNIO 6x USB + 3x 230V strömuttag
Förgreningsdosa med 3st 230V-uttag samt 6st USB-uttag.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hesalainen
  Hesalainen (2017-03-15)

4/5 Näppärä jatkojohto ja laturi kotikäytössä. Tarkoituksena on ottaa tämä johto myös mukaan maahan, jossa on erilaiset pistorasiat, jolloin mukaan ei tarvitse ottaa kuin yksi pistorasia-adapteri.
- Turku, Finland - ()
5/5 Juuri sitä mitä kaipasin. Lataa jopa 6 USB laitetta samanaikaisesti. Itsellä vasta 3 samanaikaisessa latauksessa. Lataa nopeasti eli virtaa riittää. Myös maadoitetut pistorasiat ovat tarpeeseen esim. läppärien lataukseen. Jos jotain pitäisi vielä toivoa lisää, niin irroitettava virtajohto, jolloin laitteen sijoittaminen / kaapelin läpivienti saattaisi olla helpompaa.
- Paimio, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen entisen samankaltaisen laturin hajottua.

Tämä versio olikin todella laadukkaasti pakattu kunnon pahvikoteloon ja olikin heti ensituntumalta laadukkaan oloinen kaiken kaikkiaan.

Itselleni tuli tarpeeseen kolme verkkovirtapaikkaa koska läppärien laturin menivät sopivasti niihin.

Kuusi usb latauspaikkaa eivät vielä tähän mennessä ole kaikki olleet yhtäaikaisessa käytössä mutta parikin puhelinta latautuu todella hyvin varsinkin oma puhelimeni joka tarvitsee isompaa virtaa latautuakseen.

Virtanappi myös kätevä lisä jolloin voi katkaista kaikista laturissa olevista laitteista virrat pois yhtäaikaa.

Todella hintansa arvoinen ja jopa parempi kuin entinen laturini.
- Tornio, Finland - ()
5/5 Vihdoin tilaamani jatkojohto tuli. En ole vielä ehtynyt testata kunnolla, mutta ainakin laite oli ehjä kun se tuli postiin. Näyttää oleva aika hyvä laite. En ole viellä nähnyt vastaava kaupasta..
- Helsinki, Finland - ()
4/5 kätevät usb pisteen kun laitaa seinään kiini .joutuu kyllä työstämään kun ei ole valmiita seinäkiinnityksiä pohjassa on varottava piuhoja kotelon sisällä jos "porailee" reikiä koteloon takuut kärsii- loppuu,tarrat hyviä tässä tapauksessa.

hyvä on kytkin voi lopettaa yöksi latauksen niin ei laitteet lämpene valvomatta.
- Oulunsalo, Finland - ()
5/5 Laitteessa on 3 normi pistorasiaa sekä 6 USB paikka automaattisella virran säädöllä. lataa puhelimet sekä tabletit virrantarpeesta riiååumatta oikei hyvin. virran voi tarvittaessa kytkeä vaikka yöksi pois. Hieno keksintö kaikenkaikkiaan, toimii niinkuin on luvattu. oikein hyvä laite.
- Kyröskoski, Finland - ()

LDNIO 6x USB + 3x 230V strömuttag

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Mycket praktisk förgreningsdosa med 6st USB-uttag och 3st 230V-uttag. Snygg design och riktigt användbar. e-villes produktexemplar lämnade i användning och vi är mycket nöjda själva med enheten.

Tillverkad med material av hög kvalitet och är sladden är behandlad med flamskyddsmedel och ska hålla för temperaturer upp till 750 grader. Kontakten är av EU-typ och är jordad.


Specifikationer:

 • 6 x USB-portar
 • 3 x AC-230V uttag
 • Kabellängd : 1,6m
 • Uteffekt: 2500W, 10A
 • USB Max. utström: 3.4A Totalt, den snabbaste porten är 3.4A
 • EU-kontakt
 • Intelligent strömfördelning
 • Jordad

Garanti:

6 månader