Tronsmart 3.0 Quick Charge USB-laddare
Tronsmarts MicroUSB 3.0 -laddare är utrustad med Qualcomm teknik och laddar telefonen cirka 27% snabbare än en 2.0 USB-laddare.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Eemil H.
  Eemil H. (2017-01-02)
 • Produktfoto av Mikko H.
  Mikko H. (2016-11-10)
 • Produktfoto av Zorbi
  Zorbi (2016-07-26)

5/5 Käyttö nopeaan lataukseen usb3 avulla. Laturi on tukeva ja jos mekaanista vikaa voi ilmetä, kohdistuu se kytkettävään liittimeen eikä laturiin. Laturi on kulkenut mukana myös matkoilla. Etuna tällä on normaaliin usb2 laturiin verrattuna nopeus. On helppo ladata puhelin akkiä jossain baarin tiskillä tai hotellin respassa verrattuna usb2 odotteluun. Ainoa miinus on että saisi olla enemmän liitospaikkoja muillekin laitteille samanaikaiseen lataukseen. Siihenkin olen hankkinut ratkaisun e-Villeltä ostamalla usb3-haaroittimen. :D

Erinomainen ostos. Suosittelen usb3 kättäjille.
- Kirjala, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä ja toimiva seinälaturi, hinta voisi olla ihan hiukan huokeampi niin ehkä tilaisin pari lisääkin näitä! Hyvä tuote tarkoitukseensa kuitenkin. Toimii!
- Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Tämä todellakin lataa nopeasti ja korvaa täysin esim. älylaitteiden omat alkuperäiset laturit.

Eikä tämä malli edes kuumene yhtä pahasti kuin esim. Samsungin Galaxy Tab 3 oma alkuperäinen laturi.
- Hartola, Finland - ()
5/5 Hankin varalaturiksi kyseisen laturin. Hyvin on ladannu kaikilla kaapeleilla. Ja nopeasti, jos vaan puhelin tukee nopeeta latausta. Oukitelin kaveriksi tämän hankin.
- Valkeakoski, Finland - ()
5/5 Tuote on toiminut käytössäni moitteettomasti, annan tällä laturilla virran raspberry pi 2:lleni 3m kaapelilla, jonka hukka energia on suuri, mutta antaa silti tarpeeksi virtaa pitää raspberry pi 2 toiminnassa moitteettomasti 1200-1300mA. Lyhyemmällä kaapelilla olen mitannut jopa yli kaksinkertaisen lataustehon.
- Mynämäki, Finland - ()
5/5 Erittäin näppärä kokoinen litteä usb-laturi. Kulkee hyvin matkassa mukana.Tuote täyttää hyvin tarpeen mihin ajateltu käytettäväksi. Hinta laatu suhde on hyvä.
- Klaukkala, Finland - ()

Tronsmart 3.0 Quick Charge USB-laddare

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt

Tronsmarts MicroUSB 3.0 -laddare är utrustad med Qualcomm teknik och laddar telefonen cirka 27% snabbare än en 2.0 USB-laddare.

Laddaren passar enheter med USB-laddning, men kom ihåg att din enhet måste stöda snabbladdning för att utnyttja Quick Charge -funktionen.


Specifikationer:

 • Uteffekt: 3.6V-6.5V 3A
 • 1 x USB-port

Medföljer:

 • 1 x USB -väggladdare

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: