Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A
Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka V.
  Jukka V. (2017-01-09)
 • Produktfoto av Jukka V.
  Jukka V. (2017-01-09)
 • Produktfoto av Johanna V.
  Johanna V. (2017-01-08)
 • Produktfoto av Mika N.
  Mika N. (2016-11-21)
 • Produktfoto av Mika N.
  Mika N. (2016-11-21)
 • Produktfoto av Lauri T.
  Lauri T. (2016-08-20)

Våra kunders produktvideor

5/5 ostin laturin matka käyttöön,quick carge 3.0 latös toimiiaus oli kriteeri ja se myös toimii . 3 lataus paikkaa on riittävä , puhelin,tabletti ja power bankin lataukseen. suosittelen pienen koon vuoksi.
- Tornio, Finland - ()
4/5 Käytän laturia yhdessä pistorasiassa, koska niitä ei ole ikinä liikaa. Se mahdollistaa tarkoituksiini kolmen laitteen lataamisen kerrallaan ja mikä parasta siinä on 3A lataus mahdollisuus, joka nopeuttaa akun latautumista. Suosittelen...
- Vihtavuori, Finland - ()
Käytän laturia päivittäin, se on kätevän kokoinen. Nyt tarvitsee käyttää vain yhtä pistorasiaa ja saa ladattua 3 USB laitetta yhtäaikaa. Pikalataus ominaisuus oli hankintasyy, ja nyt kun se vielä toimii myös Samsung Galaxy S7 puhelimessa, on 2 muuta liityntää pelkkää plussaa. 3 yhtäaikaisen laitteen huomaa varsinkin matkustellessa, sillä hotellihuoneissa on yleensä aina pulaa pistorasioista.
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Näppärä ja helppokäyttöinen kun pystyy lataamaan kolmea laitetta yhtä aikaa. Näitä pitäisi olla kaikilla ja useampia :D Onneksi Oukitelin puhelimen ostettuani latausharrastus on vähentynyt merkittävästi joten siksi kuvassa ei ole tarvetta piuhoille tällä hetkellä. Hyvä ostos ja käyttöä on viikottain.
- Kangasala, Finland - ()
5/5 Toimii tosi hyvin.

Latausajat tuntuneet puolittuvan. Ei kuumenna Samsungia tai Teclastin tablettia tai Lumixin kameraa yhtäaikaisessa latauksessa.

Eikä kuumene laite itsekään.

Suosittelen
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Jämäkän oloinen laite, joka lataa puhelimen (Sony Xperia XZ) suhteellisen nopeasti. Plussana se, että muista porteista voi samanaikaisesti ladata kelloa ja tablettia. Matkalle mukaan riittää yksi laturi ja hotellien ja hyttien vähät pistorasiat saa riittämään.
- Espoo, Finland - ()

Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Qualcomm 3.0 -certifierad high-end USB väggladdare från Tronsmart. Du kan ladda telefonen upp till 27% snabbare än med den tidigare versionen Quick Charge 2.0. Laddaren har 3st USB-uttag, varav två stöder VoltIQ smartladdning och det tredje stöder Quick Charge 3.0.


Specifikationer:

Uteffekt: DC 5V 6,5A Max, 3.6-6.5v 24W / 3.0A, 6.5-9v / 2.0A, 12V / 1.5A

Garanti:

6 månader