Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A
Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mika N.
    Mika N. (2016-11-21)
  • Produktfoto av Mika N.
    Mika N. (2016-11-21)
  • Produktfoto av Lauri T.
    Lauri T. (2016-08-20)

5/5 Toimiva laturi. Kokoonsa nähden lataa tehokkaasti. Quick Charge toimii hyvin ja samanaikaisesti lataa tehokkaasti kahdesta muustakin portista jotka ovat tyypiltään VoltIQ eli säätävät latausjännitettä ladattavan laitteen tarpeen mukaan. Ei kuumene kovin vaikka on runsaasti kuormaa eli 2 x iPhone + 1 x iPad samanaikaisesti latauksessa. Siisti musta väri, eikä mitään ledejä valaisemassa turhaan. Toteutus laadukkaan oloinen.
Mika N. - Vihtijärvi, Finland - ()
4/5 Toimiva mutta ei niin tehokas kun luvataan. Voi johtua myös käytettävästä piuhasta. Useampaa olen kokeillut ja ei tunnu hirveästi muuttuvan. Näppärän kokonen kuitenkin.
Jarmo P. - Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Parin päivän käytön jälkeen vaikuttaa pätevältä vehkeeltä. Vapauttaa mukavasti pistorasioita muuhun käyttöön kun samalla laturilla voi ladata kerralla useampaa USB-laitetta. Kooltaan näppärä myös mukaan otettavaksi. Rakenteeltaan jämäkän oloinen ja painon perusteella sisuskalut eivät ole ihan kaikkein heikointa "höttöä". Kestävyys selviää ajan myötä, mutta alkuvaikutelma on ihan positiivinen.
Lauri T. - Lappeenranta, Finland - ()

Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

Qualcomm 3.0 -certifierad high-end USB väggladdare från Tronsmart. Du kan ladda telefonen upp till 27% snabbare än med den tidigare versionen Quick Charge 2.0. Laddaren har 3st USB-uttag, varav två stöder VoltIQ smartladdning och det tredje stöder Quick Charge 3.0.


Specifikationer:

Uteffekt: DC 5V 6,5A Max, 3.6-6.5v 24W / 3.0A, 6.5-9v / 2.0A, 12V / 1.5A

Garanti:

6 månader

Partner pris 172 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter