Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A
Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka V.
  Jukka V. (2017-01-09)
 • Produktfoto av Jukka V.
  Jukka V. (2017-01-09)
 • Produktfoto av Johanna V.
  Johanna V. (2017-01-08)
 • Produktfoto av Mika N.
  Mika N. (2016-11-21)
 • Produktfoto av Mika N.
  Mika N. (2016-11-21)
 • Produktfoto av Lauri T.
  Lauri T. (2016-08-20)

Våra kunders produktvideor

4/5 Behändig storlek med bra kapacitet att ladda upp till 3 produkter samtidigt snabbt och till ett bra pris med högsta möjliga hastighet utifrån produktens prestanda.
- Hönö, Sweden - ()
4/5 Mitään nopeustestiä en ole pikalataavan ja tavallisen liitännän välillä tehnyt, mutta ainakin Oneplus 3T:ni latautuu varsin hyvään tahtiin, mielestäni nopeammin kuin "tavallisella" USB-C laturilla. Kolmesta USB paikasta itselläni on yleensä ollut käytössä korkeintaan kaksi mutta mielestäni virtapistokkeita ei voi koskaan olla liikaa. Fyysinen laatu tässä tuotteessa on hyvä, rakenne on hyvin jämäkkä ja USB portit ovat juuri sen tuntoisia kuin pitääkin, eli ei liian tiukkia tai löysiä. Miinusta annan melko mehevästä koosta jonka luulisin osittain johtuvan pikalatausominaisuudesta.

Ostin tämän tuotteen lisäksi Awei 3in1 USB-latauskaapelin jolloin voin ladata omaa puhelintani jossa on USB-C liitäntä ja työpuhelinta joka on micro-usb liittimellä, lisäksi on jäljellä paikka työkaverin iphonelle vapaana jos hänellä sattuu jäämään laturi matkasta. Yleensä minulle riittää yhden USB paikan käyttäminen, mutta välillä latailen otsalamppuani samaan aikaan puhelimien kanssa.
- Turku, Finland - ()
1/5 Olen tilannut tuotteen jo marraskuun puolella eikä ole vieläkään tullut perille! Tilauksesta kulunut nyt siis yli puolitoista kuukautta!

Ei siis mitään tietoa tai kommentoitavaa itse tuotteesta! Toivottavasti joku päivä kolahtaa postiluukusta!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Hyvälaatuinen matkalaturi, kätevä hotellihuoneessa jossa aina pula pistorasioissa.

Tähän mennessä toiminut hyvin. Yritän tallentaa tällä lyhyellä tekstimäärällä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Hyvin latasi yhtä aikaa tablettia, ja kahta puhelinta, vaikka kaikki vaativat vähän enemmän virtaa. Lämpeni kyllä sitten vähän. Koska on kolme UBB-paikkaa niin esimerkiksi matkalla ei tarvita kuin tämä yksi laturi useamman laitteen (oma ja vaimon kännykkä ja tabletti) yhtäaikaiseen lataukseen, eikä tarvita kuin yksi vapaa pistorasia/adapteri esim. hotellissa ulkomailla.
- Lahela, Finland - ()
5/5 Hyvin toimii ja lataa minkä lupaa. Virta riittää hyvin kahden laitteen lataamiseen ja vaikka olisi kolme aktiivista laitetta liitettynä, riittää teho ylläpitoon vieläkin. Nykylaitteet vaan kuluttavat lähes 3A vaikka pelatessa verkossa.
- Piispanristi, Finland - ()

Tronsmart Quick Charge 3x USB-väggladdare 6,5A

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Qualcomm 3.0 -certifierad high-end USB väggladdare från Tronsmart. Du kan ladda telefonen upp till 27% snabbare än med den tidigare versionen Quick Charge 2.0. Laddaren har 3st USB-uttag, varav två stöder VoltIQ smartladdning och det tredje stöder Quick Charge 3.0.


Specifikationer:

Uteffekt: DC 5V 6,5A Max, 3.6-6.5v 24W / 3.0A, 6.5-9v / 2.0A, 12V / 1.5A

Garanti:

6 månader