Nexodus 10in1 Qi/USB-laddare, hubb och universaluttag
Nexodus USB hub är helt fristående och ansluts till eluttaget. Den är utrustad med 8st USB-portar och Qi trådlös laddning, samt ett universal eluttag.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2016-04-14)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2016-04-14)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tämä on ollut hyvä ostos. En omista lähilatauksella toimivia laitteita, joten QI latausta en ole päässyt kokeilemaan. USB lataus on ollut kuitenkin aivan loistava. Laite mahdollistaa kaikkien laitteiden latauksen samassa paikassa, joten latureita ei tarvitse kylvää joka pistorasiaan. 1.0 A latauspistokkeet ovat ehkä vähän turhia mutta 2.4:set lataavat kyllä laitteen kuin laitteen. tuote on toiminut moitteettomasti jo pidempään.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tuote toimii loistavasti juurikin moniporttisena laturina puhelimille.

USB-porttien sijoittelu ei ehkä paras mahdollinen, vähänkin suurempikokoisten puhelimien langattoman latauksen aikana, mutta muuten ollut kestävä ja erittäin hyvin toimiva.

Puhelimina ollut Nokia N900, Nokia Lumia 920 ja ElePhone P9000, ja kaikkien lataukseen toiminut täydellisesti.

Ehdottomasti hintansa väärti kapistus, niin ei tarvitse tukkia joka ainutta pistorasiaa erillisten latureiden kanssa.
- Paimio, Finland - ()
3/5 Jostain syystä kaikki laitteet ei lataudu kaikissa porteissa. Onko liian suuri virta syynä? Aika suurikokoinen. Mutta toimii ja portteja riittävästi kaikille laitteille yhtäaikaa.
- Virrat, Finland - ()
5/5 Todella asiallinen laturi, kaikki mitä laturilta tarvii. Lataus paikkoja riittää ja langaton lataus erittäin kätevä, täytys olla jokaisessa puhelimessa valmiutena. Pikalatauksella puhelin lataantuu todella nopeasti. Plussaa, että pistoke sopii suoraan pistorasiaan, ei tarvita mitään epäilyttäviä adaptereita
- Sastamala, Finland - ()
5/5 Täyden kympin tuote. Hinta on toki vähän suolainen, mutta tästä tulee varsinainen kodin latausasema kaikille laitteille. Langaton lataus on toki vähän ongelmallisessa paikkaa kun johdot tahtovat jäädä sen verran ylös ettei sitä voi käyttää, mutta jos jaksaa repiä johdot irti tai pystyy elämään ilman tätä ominaisuutta niin ehdottomasti kannattaa ostaa.
- , Finland - ()
Hyvä osotos. Pystyy lataamaan useampaa laitetta samaan aikaa. Samalla pystyy myös pitämään yhtä laitetta verkkovirrassa. Tehot riittää ainakin tabletin lataamiseen
- Espoo, Finland - ()

Nexodus 10in1 Qi/USB-laddare, hubb och universaluttag

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Nexodus USB hub är helt fristående och ansluts till eluttaget. Den är utrustad med 8st USB-portar och Qi trådlös laddning till telefoner som stöder detta. Utöver det så finns ett universaluttag som passar för både europeiska elkontakter samt också alla asiatiska versioner.

USB-laddningen stöder upp till 2.4A snabbladdning, och du kan använda alla portar samtidigt, total uteffekt är 12A.


Specifikationer:

 • Utgångsström: 12A / 60W
 • 4 x 2.4A laddningsportar
 • 4 x 0.5-1A laddningsportar
 • 1 x Qi trådlös laddningsplatta (Telefonen eller plattan måste stöda funktionen)
 • 1 x Universal eluttag 230V
 • LED-indikator
 • Kabellängd: 1,7m
 • Vikt: 417g

Medföljer:

 • 1 x Nexodus USB-hubb

Garanti:

6 månader