Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A
Med denna USB kabel laddar du hemmets alla apparater oberoende vilken väg du har kabeln! Den fungerar som en USB-c kabel, men för micro-USB anordningar.
 • Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A
 • Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A
 • Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A
 • Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A
 • Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A
 • Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A
 • Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A

4/5 Tuntuu toimivalta tuotteelta, laturiin laitettaessa usb-a liitin tuntuu vähän isolta toisaalta toinen laturi otti liittimen vastaan hyvin eli latureissa on vaihtelua. micro-usb tuntuu menevän paikoilleen hyvin kumminkin päin ehkä hieman tuntuu että olisi lyhyt mutta johtunee muotoilusta koska toimii kuten lupaakin. Ei lainkaan huono kaapeli, helpottanee hämärässä tai jopa pimeässä paikoilleen laittoa kun saa kumminpäin vain paikoilleen. Täytyy myös kehua pakkausta todella hyvän laatuinen peltirasiassa toimitettu kaapeli tuli pelkästä laatikosta mieleen positiivinen laatu vaikutelma.
- Paattinen, Finland - ()
5/5 Yllättävän kätevä, 90 asteen kulman ansiosta, joka teki hankintapäätöksen ja lisäksi MicroUSB liittimen käyttäminen kuinka päin tahansa olivat syyt hankkia tämä ja ylitti jopa tarvittavat odotukset. Toimii todella hienosti, varsinkin autossa, kun siellä ei ole mikään kaapeli pystynyt lataamaan puhelinta kunnolla pätkimättä, mutta tällä johdolla on puhelimet latautuneet tosi näppeesti. Huippu tuote ja tehokas lataamaan puhelimia :):)
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Tämä sopii moniin sellaisiinkin laitteisiin jotka ovat ronkeleita johtojen suhteen. Ulefone Armor ensimmäinen versio on erityisen hankala, mutta tämä sopii ilman että pitää leikellä liittimen suojakuorta.

Lisäksi tuo poikittaissuuntaan lähtevä johto on paremmin turvassa satunnaisilta vääntövahingoilta kuin tavalliset.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tämä huippu kun voi hyödyntää sopimattomat vanhat laturit! Adapterissa pieni lenkki jonka olen hyödyntänyt laittamalla pienen korulukon siihen ja liittänut sen puhelimeen kiinni, näin se kulkee aina mukana. Voi lainata kaverinkin laturia jos oma ei mukana.Suosittelen ????????
- Vilppula, Finland - ()
5/5 Toimiva johto! Molemmat päät saa laittaa kummin päin tahansa liitettävään kohteeseen. Yliveto esim. autossa erilaisia laitteita lataillessa.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 90 asteen kulma oli ostoperuste ja sen lisäksi MicroUSB liittimen käyttäminen kuinka päin tahansa olivat syyt hankkia tämä ja ylitti KAIKKI odotukset. Toimii todella hienosti ja autossa kun yleensä 2.4 Amp outputilla ei ole mikään kaapeli pystynyt lataamaan puhelinta kunnolla kun navigaattori on käytössä, mutta tällä johdolla oli puhelin pian ladattu samalla kun navigaattori neuvoi reitin. Huippu tuote ja tehokas lataamaan puhelinta :-)
- Vaasa, Finland - ()

Remax dubbelsidig MicroUSB-kabel 2.1A

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars öppet köp

Med denna USB kabel laddar du hemmets alla apparater oberoende vilken väg du har kabeln, den fungerar som en USB-c kabel, men för micro-USB anordningar. Du får två flugor i en smäll då kabelns USB-in sida också fungerar båda vägarna, praktiskt!

Då du testar kabeln undrar du, varför har ingen uppfunnit denna tidigare? Det är aldrig försent och nu finns denna händiga kabel äntligen i vårat sortiment. Glöm allt strul och besvär, med Remax dubbelsidiga Revirsible kabel träffar du rätt genast, även med fastbundna ögon.

Med en utgångsström på 2.1A laddas alla mojänger snabbt och de zinkade kontakterna bevisar att det är en kvalitativ och hållbar produkt


Specifikationer:

 • Dubbelsidig USB och micro-USB
 • Utgångsström: 5V/2.1A
 • Längd : 1m
 • Vikt : 50g

149 kr Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagret fylls på. Leveranstid 2-4 veckor.


Öppettider telefonservice vardagar 09:00 - 11:00
Tel: 010-55 173 90
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: