Taktisk MicroUSB-kabel
Med ett överdrag av nylon, överdrag av kevlar och guldöverdragna kontakter blir sladden riktigt hållbar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sami L.
  Sami L. (2017-12-08)
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2017-08-28)
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2017-08-28)
 • Produktfoto av Aki P.
  Aki P. (2017-08-08)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-07-10)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-17)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-16)
 • Produktfoto av 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-05-16)

4/5 Kuvassa näytti latauspää sen verran sirolta että päätin ostaa kokeilumielessä. BV6000 luuriin kun ei läheskään kaikki latauspiuhat sovi paksun suojakuoren takia. Tällä lataus onnistuu, mutta aika huolella sen joutuu perille asti painamaan. Ihan OK tuote
- Vahanka, Finland - ()
5/5 Nopea ja kestävän oloinen kaapeli. Punottu päällysmateriaali on laadukasta. Jotkut arvostelijat ovat varoitelleet piuhan irtoavan liittimistä, mutta molemmat omassa käytössä olleet ovat ainakin toimineet täydelllisesti jo hyvän aikaa.
- Piispanristi, Finland - ()
5/5 These leads are a very high quality and to be honest I can find no minus with them. The 2m lead charges my Tab fast and data transfer is also fast.
- Paimio, Finland - ()
5/5 Laturin johto jonka liittimet ovat laakukkaat. Uutena hieman tiukat mutta pysyy hyvin paikallaan. Pituus johdolla riittävä. Pituuden puolesta todella mukava käyttää esim. jahdissa kun latauslaite on taskussa ja puhelin toisessa taskussa. Mitta mahdollistaa sen että puhelinta voi käyttää samaan aikaan. Huomattavasti parempi laturinjohto kuin yksikään mikä on tullut puhelimen mukana.
- Pärjänsuo, Finland - ()
5/5 Käytän tätä sekä Sonyn tablettiin, että Huawei Honor 7 puhelimeen. Hyvälaatuinen tuntuu olevan. Mukavan pitkä niin ylettyy laitteisiin ja sarjoja pystyy katsomaan kerrankin kummalla kyljellä tahansa makoillen. Liitin pelittää hyvin molempiin laitteisiin. Ei häiriöitä lataamisessa.
- Turku, Finland - ()
2/5 Kaapeli toimi hyvin pari viikkoa. Onneksi oltiin kotona kun liitin alkoi savuta sohvan päällä, se puhelimeen tuleva pää oli punahehkussa. Kohta olisi sohva syttynyt palamaan ja palanut koko talo. Ei paljo kiinan kama enää kiinnosta.
- Iisalmi, Finland - ()

Taktisk MicroUSB-kabel

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Den taktiska MicroUSB-kabeln är gjord för att klara av hårda tag. Med ett överdrag av nylon, överdrag av kevlar och guldöverdragna kontakter blir sladden riktigt hållbar. Den camouflagemönstrade kabeln har ett riktigt coolt utseende!

DU kan välja en upp till tre meter lång sladd! Ladda din telefon, eller flytta över dina filer, på ett snabbt och snyggt sätt!


Specifikationer:

 • Output: 5V/2A

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter