UGREEN Neo MicroUSB -kabel 3m
Är sladden för kort? Denna kvalitetskabel från Ugreen är 3m lång och räcker således till det mesta, även till att hoppa hopprep!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Suvi L.
    Suvi L. (2016-04-12)
  • Produktfoto av Suvi L.
    Suvi L. (2016-04-12)
  • Produktfoto av Markus R.
    Markus R. (2016-01-14)

Våra kunders produktvideor

4/5 Pitkä ja räikeän värinen kaapeli on helppo löytää ja yltää helposti mihin vain. Liittimet ja kaapeli tuntuvat hintaansa nähden laadukkailta.
Juho V. - Savonlinna, Finland - ()
5/5 Erittäin laadukkaan oloinen kaapeli. Johto on sopivan notkeaa vaikka onkin suhteellisen paksu. Lataa riittävän nopeasti puhelimet ja muut laitteet. Liittimet ovat vaikuttaneet olevan laadukkaat ja muutenkin kaapeli on laadukkaan oloinen hintaisekseen. Suosittelen!
Jippo - Kiiminki, Finland - ()
5/5 Asiallinen tuote hintaansa nähden. Hyvin lataa kaikki laitteet. Laatu vaikuttaa hyvältä.Pituus on hyvä, ei tarvii nurkassa kykkiä lyhyen johdon kanssa! Suosittelen!
Jouni R. - Sotkamo, Finland - ()
4/5 Hyviä letkuja laturin jatkoiksi (puhelimet ja peliohjaimet). Liittimet kestäneet jo useamman kuukauden väsymättä. Edelliset tilaamani lättänät kollegat jäivät heikkoudella varjoon.
Jyrki L. - Valkeala, Finland - ()
4/5 Päällisin puolin todella laadukas ja tukevarakenteinen kaapeli.

Liittimet ovat napakat, enkä usko niiden antautuvan edes pidemmässä käytössä.

Voisi helposti kuvitella, että näin pitkä kaapeli olisi hankala ja kankea käyttää, mutta kaapeli on todella joustava ja verrattain kevyt, ei juurikaan häiritse käyttöä.

Huonoin puoli kaapelissa on suunnaton latausvirran hukka. Kun seinälaturini peruskaapelilla lataa 900-1000mA virralla, niin tätä kaapelia käyttäen ei tule kuin 450-650mA, eli lataus on huomattavasti hitaampaa ja jos käytät puhelinta samalla.

Etenkin voimakkaalla rasituksella akun varaus saattaa jopa laskea. Tukeva rakenne mutta heikot materiaalit?
Jere H. - Leppiniemi, Finland - ()
5/5 3m kaapelia on kätevä julkisissa paikoissa esim. koulu, jossa joskus lähimmät jakorasia ovat häiritsevällä korkeudella olevia siivouspistokkeita, toisaalta 3m piuhaa sotkeutuu helposti, mutta itse kannan piuhaa kaikenvaralle aina repussa. Kaapelin kullatut päät ovat hyviä, kun on esim. pölynen latausreikä puhelimmessa ja nopeus halutaan pitää nopeus vielä hyvänä, vaikka kontakti olisi muuten huono. Hinta on sopivan halpa ja muutenkin tuote on oikein hyvä minulle. Saa nähdä milloin menee, jos rikki, kuten kavereiden muun merkkisille 3m kaapeleille on käynyt.(ps. Pinkki kaapeli on muuten oikeasti ärhäkän pinkki)
Jutsus - Jyväskylä, Finland - ()

UGREEN Neo MicroUSB -kabel 3m

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Är sladden för kort? Denna kvalitetskabel från Ugreen är 3m lång och räcker således till det mesta, även till att hoppa hopprep!
 
I normala fall är långa kablar mycket långsamma att använda, men eftersom detta är en kvalitetsprodukt så uppnåt du ändå en hyffsad laddningstid samt dataöverföring på upp till 480 Mbps!


Garanti:

1 år

72 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter