GoPro Hero 4 dubbla batterier samt dubbel batteriladdare
GoPro Hero 4 dubbla batterier samt dubbel batteriladdare

4/5 Tuotteen matka kesti reilut kolme viikkoa. Välillä seurantakin jo ilmeisesti kadotti tuotteen, mutta lopulta posti toi hyvin pehmustetun paketin. Mahtuipa vielä mukavasti postiluukusta, niin tarvinnut edes hakea.

Toiminta oli luvatun oloista. Tosin takana on vasta yksi lataus, mutta niin mukana tulleet vara-akut kuin GoPron omatkin akut latautuivat mukisematta.

Ainoa kysymysmerkki tuli eteen akkulaturin led-valoista. Mukana olleet tarvikeakut sytyttivät kyllä punaiset ledit latauksen merkiksi, mutta vihreät "valmis"-valot eivät syttyneet. Kokeilin sitten kahdella GoPron akulla. Ensimmäinen kokeilemistani GoPron omista akuista sytytti punaisen ledin, joka sammui latauksen jälkeen aivan kuin laturin mukana tulleilla tarvikeakuillakin kävi. Vihreä valmista osoittava led ei kuitenkaan näyttäytynyt. Kun otin tämän akun irti, ja kytkin sen uudelleen lataukseen, punaisen latausmerkkiledin jälkeen syttyi vihreäkin. Tosin en seurannut vierestä olivatko merkkivalot pimeänä jossain välissä. Jäi pieni epätietoisuus, oliko punaisen jälkeinen "pimeä" jakso jonkinlainen "loppu"latausvaihe, jossa akku otti vielä niin pientä virtaa vastaan, ettei vihreä lediä vielä sytytetty.

Virtaa akuissa näytti GoPron mukaan olevan täydet, joten hyvin tyytyväisenä voin nyt latailla akkuja missä vain virrallinen USB-portti on käytettävissä.
- Kiikala, Finland - ()
2/5 Tuotetta olen käyttänyt kuvaamiseen Gopro kameralla. Hinta oli kohtalaisen edullinen.

Kuvaaminen onnistuu ko akuilla moitteettomasti, mutta muut toiminnot aiheuttaa koko laitteen "tilttaamisen". Kamera ei tottele mitään toimintoa ennen kuin akun ottaa irti.

Alkuperäisellä akulla ei moista ongelmaa ole havaittavissa.

Tuosta johtuen en ole tyytyväinen, enkä voi suositella tuotetta muillekkaan.
- Joensuu, Finland - ()
1/5 3 käyttökertaa takana. Laturin vihreä valo syttyy joskus latauksen päätyttyä ja toisinaan taas ei syty. Akut ovat huono laatuisia. Täyteen ladatut akut näyttävät goproon näytöllä olevan täynnä noin 3 sekunttia, jonka jälkeen tippuu latauksesta heti 1 palkki pois, melkein yhtä nopeasti tippuu taas toinen palkki. Testasin akun kestoa ja sain kuvattua "täydellä" akulla 1080p 60fps kuvaa vain noin 35 minuuttia (gopro hero 4 black wifi off). olen pettynyt. Epäilin akkujen laatua jo tilausta tehdessäni, mutta en silti uskonut niiden olevan ihan näin huonoja. Jatkossa sijoitan rahani laadukkaampiin tuotteisiin..
- Kerava, Finland - ()

GoPro Hero 4 dubbla batterier samt dubbel batteriladdare

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Mycket förmånligt paket till din GoPro Hero 4, innehållandes två stycken batterier samt en batteriladdare som klarar att ladda båda batterierna samtidigt.


Specifikationer:

  • Batterityp: AHDBT-401

Medföljer:

  • 1 x USB-kabel
  • 1 x Laddare
  • 2 x Batterier