GoPro Teleskopskaft
Teleskoparmen gör det lättare att ta selfievideor men kan också vara ett bra komplement för att filma i trånga utrymmen eller för att filma runt hörnet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Miska L.
    Miska L. (2015-11-09)
  • Produktfoto av Miska L.
    Miska L. (2015-11-09)

Våra kunders produktvideor

5/5 Loistava apu esim. kun kuvaa kameralla veden alla tai haluaa kuvata esim. kulman takana olevia kohteita. Teleskooppi mahdollistaa säätää varren niin pitkäksi kuin haluaa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Parempi kuin edellinen "radioantennimalli", tukevampi. Sama ongelma kuin edellisessä, kiristysruuvi osuu GoPro3:sen koteloon, hankaloittaa kiristystä. Joku adapteriosa oli halki paketin tullessa, mutta enpä ole sille käyttöä keksinyt.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Käytän tätä melkein aina kun teen vidoita. Saan helposti siihen kännykän tai sjcamin kiinni. Teleskooppia on helppo käsitellä ja en ole huomannut mitään negatiivistä sitä käyttäessä. Suosittelen jos tarvitsee selfiekeppiä ostaa.
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Muutamalla lomalla tullut käytettyä, rantakäyttöön ei ole edes tarkoitettu joten sen takia ei ehkä kätevin rannalla. Hiekanmurut häiritsevät luonnollisesti varren toimintaa mutta yllättävän hyvin toimii vedessäkin! Teleskooppi on tarpeeksi pitkä mutta olisin toivonut sen olevan vielä hieman pienempikokoinen, jotta se mahtuisi pienempään tilaan kuljetusta varten. Kätevä, tekee mitä lupaa!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ja korvaa kyllä aidon gopro tikun. Alkuperäinen pää ei vain kestänyt edes siihen saakka, että olisin päässyt kameran kanssa testaamaan. Sain kuitenkin rakennettua liiman ja ruuvin kanssa tästä oikeinkin kätevän tikun. En toki voi suositella, koska ei kestänyt ollenkaan käyttöä ilman fiksausta. :(
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Pieneen kokoon menevä teleskooppivarsi joka on myös tosi kevyt ja eikä välitä vedestä mitään. Tuolla olenkin kuvannut vedenalaista maailmaa. Laadukkaan oloinen heti kättelyssä. Hinta kodallaan laatuun nähden. Suosittelen.
- Kotka, Finland - ()

GoPro Teleskopskaft

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Teleskoparmen gör det lättare att ta selfievideor men kan också vara ett bra komplement för att filma i trånga utrymmen eller för att filma runt hörnet. Gjort av  robust ABS-plast och går att justera i tre olika längder, från 33 till totalt 93cm. Fästet för kameran är bestyckat med kulled så att du kan justera vinkeln exakt som du vill ha den. Passar för GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero3 + Hero 4 och Diel SJ4000 och SJ5000 modellerna.


Specifikationer:

  • Material: ABS
  • Längd: 33-93 cm

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

  • 1 x Teleskopskaft

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: