GoPro Teleskopskaft
Teleskoparmen gör det lättare att ta selfievideor men kan också vara ett bra komplement för att filma i trånga utrymmen eller för att filma runt hörnet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Miska L.
    Miska L. (2015-11-09)
  • Produktfoto av Miska L.
    Miska L. (2015-11-09)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tuote tuli veljelle käyttöön. Ei ole valittanut joten hintaansa nähden erinomainen varsi. Toimii käsittääkseni hyvin edelleen liki vuosi ostosta.
Arttu S. - Luusua, Finland - ()
5/5 Jatkovarreksi kamerantripodille hankin, ja myös vähän erikoisempia klippejä varten. On tehnyt hommansa juurikin niin hyvin kuin toivoin. Saa aika hienon kuvakulman esim junnujen pelejä varten kun vähän saa nostyettua kuvakulmaa. SJ4000wifin kanssa varsinkin pätevä, kun voi sitten omasta puhelimesta koko ajan katsoa ettei kuvaa pelkkää tyhjää.
Aki L. - Espoo, Finland - ()
5/5 Hyvänoloinen tuote, saa hyvän otteen kädelle. Säätömahdollisuutta riittävästi. Nyt pääsee retkeilessä ottamaan erilaisia kuvakulmia. Tämän saa myös kiinnitettyä useisiin kameroihin. Itsellä käytössä GoPron kanssa.
Mikko L. - Lieto, Finland - ()
5/5 Tukeva ja laadukkaan oloinen sauva. Pituussäätö sopiva reissussa
Juha M. - Mikkeli, Finland - ()
5/5 Tukeva ja pitkä teleskooppivarsi GoPro kameralle. Todella hyvä tuote! Helpottaa kuvaamista ahtaissa paikoissa ja mahdollistaa veden alla kuvaamisen. Kaikin puolin erittäin laadukkaan oloinen teleskooppivarsi!
Oleg V. - Tampere, Finland - ()
5/5 Tämä teleskooppivarsi oli tosi iso positiivinen yllätys. Yleensä nämä teleskooppivarret on ollu ihan leikkikaluja, mutta tämä tuote on tosi hyvä, helppokäyttönen ja ennenkaikkia tosi jämäkkä ja kestävän olonen, myös teleskooppi ja varren pituuden säätö toimi tosi hyvin. Suosittelen kyllä tätä kovasti kaikille actionkameralla kuvaaville.
Miska L. - Ranua, Finland - ()

GoPro Teleskopskaft

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Teleskoparmen gör det lättare att ta selfievideor men kan också vara ett bra komplement för att filma i trånga utrymmen eller för att filma runt hörnet. Gjort av  robust ABS-plast och går att justera i tre olika längder, från 33 till totalt 93cm. Fästet för kameran är bestyckat med kulled så att du kan justera vinkeln exakt som du vill ha den. Passar för GoPro Hero, Hero2, Hero3, Hero3 + Hero 4 och Diel SJ4000 och SJ5000 modellerna.


Specifikationer:

  • Material: ABS
  • Längd: 33-93 cm

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

  • 1 x Teleskopskaft

Garanti:

3 månader

199 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter