GoPro hjälmstativ
Hjälmfäste som passar till GoPro HERO3, HERO2 HD HERO och till SJ4000.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jaakko H.
    Jaakko H. (2015-08-14)

5/5 Kypärässä, pyörässä, sauvassa, jne eli lähes jokapaikkaan löytyy kiinnitys! Hinta ja laatu kohtaa! Vetää veroja kalleimmilla kilpailijoille!
- Sirkka, Finland - ()
4/5 Tilasin tuotteen pää-asiassa enduron kuvauksiin. Jatkovarsi tuo mukavasti lisää eri kuvakulmia ja mahdollisuuksia saada videota paikoista mitkä ei heti tulisi mieleenkään. Laitoin testissä tämän kiinni tankoon, kypärään ja takahaarukkaan. Jokainen kuvakulma oli uudenlainen ja toimiva mutta pieni miinus löytyi:

Jatkovarsi on pakko olla liimatussa kiinnikkeessä koska muuten kamera heiluu pitkän varren ja nauhojen pienen jouston takia sen verran, ettei videosta julkaisukelpoista saa. Tässä syy miksi en tähän hätään videota saanut julkaisuvalmiiksi.

Tämä ominaisuus on tietysti vain ns. extreme-urheilussa jossa on paljon tärinää.

Tuotteen hinta-laatusuhde on erinomainen. Muutaman tarrakiinnikkeen lisäosto ja liimaus tuo paljon uusia kuvakulmia lajiin kuin lajiin!
- Orimattila, Finland - ()

GoPro hjälmstativ

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Hjälmfäste som passar till GoPro HERO3, HERO2 HD HERO och till SJ4000. Hjälmstativet fästs på framsidan av hjälmen, så att du kan filma dig själv. Idealisk för alla intensiva aktiviteter.

Produkten är ett tillbehörMedföljer:

  • 1 x Hjälmfäste med tillbehör (se bild)

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: