Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
GoPro Hero3 Kameraram
GoPro gör kameror och kameratillbehör för fans av extremsporter. Oavsett om du gillar snowboard, cykling eller klättring, finns det bra kameror, tillbehör och verktyg för att spela in och fota dina äventyr.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tomi R.
  Tomi R. (2016-02-12)
 • Produktfoto av Simo T.
  Simo T. (2015-04-28)
 • Produktfoto av Simo T.
  Simo T. (2015-04-28)
 • Produktfoto av Raine A.
  Raine A. (2015-01-22)
 • Produktfoto av Jani S.
  Jani S. (2014-10-01)
 • Produktfoto av Tom-johan H.
  Tom-johan H. (2014-06-28)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2014-03-24)

Våra kunders produktvideor

4/5 GoProlle erittäin mainio kehikko. Kestää yllättävän hyvin, on ollut mukana aika rajuissakin olosuhteissa. Hinta ehkä pikkasen kova tuollaiselle muovipalaselle, muuten suosittelen kyllä lämpimästi
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Kalareissuilla poutapäivinä olen käyttänyt niin veneessä kuin jalan liikkellä ollessa. Ihan pätevä on ollut ja äänet kuuluu selvästi ja on myös ollut kestävä.
- Askola, Finland - ()
4/5 Yllättävän laadukas kehikko gopro kameralle. Eikä ole hinnalla pilattu myöskään jos vertaa gopron omiin kehyksiin. Suosittelen jos tarvetta halvalle kehykselle gopro kameraan.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Hyvä kehys goprolle kun aina ei viitsi laittaa sukelluskoteloon. Tilaan varmaan pari lisää että saa joka kameralle oman. Tosi halpa verrattuna gopron alkuperäiseen
- Raahe, Finland - ()
4/5 Hiukan "muovisen oloinen", ajattelin ensin että hajoaa heti. Tuntumasta huolimatta kestänyt käytössä ihan hyvin, ei tosin ole mitään extreme-käyttöä ollut. Ihan OK hintaisekseen.
- Sastamala, Finland - ()
5/5 Erittäin käytännöllinen pidike GoProlle. Vesitiiviin kotelon kanssa kuvatessa ääntä ei oikein voi tallentaa mutta tämän kanssa äänenlaatu pysyy hyvänä ja kameran saa selfietikkuun kiinni. Materiaali on muovia ja kehikkoa pitää taivuttaa aika paljon jotta kameran saa kehikon sisälle, mutta hyvin muovi kesti aika kovaakin taivuttamista. Kiristysruuvia ei oikein meinaa saada tarpeeksi tiukalle jottei kamera kääntyisi, mutta kun karhentaa hiomapaperilla liitintä niin siihen saa pitoa. Nappien reijät on oikeassa kohdassa ja oikean kokoiset. Suosittelen ostamaan jos tarvetta! Itse ostaisin uudelleen. Ajaa asiansa!
- Kouvola, Finland - ()

GoPro Hero3 Kameraram

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
GoPro gör kameror och kameratillbehör för fans av extremsporter. Oavsett om du gillar snowboard, cykling eller klättring, finns det bra kameror, tillbehör och verktyg för att spela in och fota dina äventyr. Denna kameraram är för GoPro Hero3 och det är den lättaste kameraramen på marknaden. Den passar bäst för lättare bruk av kameran eftersom den inte erbjuder maximalt skydd.

 


Medföljer:

 • 1 x Kameraram

 

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: