GoPro sidomontering på hjälm
Detta är ett kamerastativ som fästs på sidan av hjälmen och ser till att kameran får bästa möjliga bilder.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hietalahti S.
  Hietalahti S. (2015-08-25)
 • Produktfoto av Miikka M.
  Miikka M. (2015-03-17)
 • Produktfoto av Miikka M.
  Miikka M. (2015-03-17)
 • Produktfoto av Mirke
  Mirke (2015-02-21)
 • Produktfoto av Mirke
  Mirke (2015-02-21)
 • Produktfoto av Joni K.
  Joni K. (2015-01-08)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tuote on yarkoitettu kiinniyettäväksi kypärään mutta voit kiinnittää sen tuon tarran avulla myös muuallle ja se on sielläkin todella hyvä ja hinta on huomattavasti halvempi kuin go pron omat kiinnikkeet ja ajaa saman asian yhtähuvin ellei jopa paremmin.
- Kausala, Finland - ()
5/5 Todellakin pysyy kiinni. ehkä vähän turhan kallis, muutamaksi pikkutarvikkeeksi, koska esim kameran mukana tulee hyvä kiinnike, millä sen saapi moottoripyörän kypärän päälle. laitetaan tämä kiinnike vaikka crossiin.
- Pankakoski, Finland - ()
4/5 Hyvä hinta/laatu suhde. Ollut käytössä lasketellessa, mopoillessa, skeittaillessa yms. Kinnitys hyvä ja huoleton käyttää.

Voin suositella! Oli hyvä ostos!
- Kaipola, Finland - ()
4/5 Laadukas kiinnike ja hinta erittäin kilpailukykyinen, ainakin jos vertaa alkuperäiseen gopro-kamaan. En pitänyt kiinnikkeestä yleisesti, kun kypärä vetää toiselle puolelle. Liian toispuoleinen siis. Tyydyin kiinnittämään kameran kypärän päälle.
- Nastola, Finland - ()
5/5 Tuote on aivan tajuttoman hyvä. Ja jos joku nyt miettii siellä että pysyykö tuo niin kyllä pysyy. Itse laitoin tämän laskettelu kypärään. Tämä on todella laadukas tuote suosittelen!
- Tolva, Finland - ()
4/5 Todella hyvät ja jämäkät kiinnikkeet. Kamera pysyy paikallaan kovemmassakin menossa. Joten todellakin vastinetta rahalla. Näytti sopivan kiinnikeet myös Yi merkkisen kameran kanssa keskenään.
- Kannus, Finland - ()

GoPro sidomontering på hjälm

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
GoPro fäste för hjälmen som passar för alla GoPro HERO3, HERO2 och HERO HD kameror. Detta är ett kamerastativ som fästs på sidan av hjälmen och ser till att kameran får bästa möjliga bilder. GoPro produkter är perfekta för alla typer av snabba sporter som exempelvis snowboard, carting och motocross.

 


Medföljer:

 • 1 x Sidoställning
 • 1 x Böjd självhäftande ställning

 

Garanti:

3 månader