GoPro flytande bakstycke
Vad hjälper det att kameran är vattentät om du tappar den på 50m djup? Med detta bakstycke fäst på din kameras vattentäta skal får du en flytande kamera som inte tappas bort!

3/5 Nyt kyllä tuotteen otsikko on harhaan johtava. Myynnissä ei ole mikään kelluva KOTELO, vaan pelkkä tarralla kiinnitettävä kelluke/kumityyny. Tämä kelluke kiinnitetään koteloon mukana tulevalla tarralla. Hinta oli kallis moisesta pehmukkeesta (10,95e), joka onkin ostoni jälkeen pudonnut lähes puolella.
- Kaipola, Finland - ()
1/5 Tuotekuvaus ensinnäkin on hieman harhaanjohtava, sillä kyseessä on pelkkä tarra ja kelluke, vaikka tuotteessa lukee "kelluva kotelo". Aidon GoPro kellukkeen mukana tulee aina myös takakansi. Lisäksi tämä kelluke on huomattavasti takakannen pinta-alaa pienempi ja muutenkin aitoa kelluketta littanampi,joten hieman epäilen, että riittääkö tämän kellukkeen noste pitämään kameraa pinnalla. Tuotteen toimitus viivästyi pahasti, joten ehdin ostaa aidon kellukkeen, mutta "feikin" saatuani olin tyytyväinen, etten sen varaan kameraani ollut jättänyt. Eli en suosittele. Toimii korkeintaan lisäkellukkeena, eli jos esim. surfatessa/leijalautaillessa aalloissa kamera sattuu tipahtamaan, saattaa yhdellä kellukkeella varustettuna kamera jäädä hieman aaltoinhin, joten jos on tämän lisäkellukkeen vielä aidon lisäksi laittanut, saattaa kamera vellovassakin meressä tulla helpommin pintaan.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Ei kaunis, mutta toimiva ja näkyvä. Ei kokemusta alkuperäisestä osasta, joten ei voi vertailla täysin. Tarralla kiinni takakanteen ja kyllä tuo kameran kelluttaa.
- Kuukanniemi, Finland - ()

GoPro flytande bakstycke

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Vad hjälper det att kameran är vattentät om du tappar den på 50m djup? Med detta bakstycke fäst på din kameras vattentäta skal får du en flytande kamera som inte tappas bort! Den skrikande orangea färgen gör att du lätt hittar kamerna igen om du tappar den. Passar till GoPro Hero, HERO2, Hero3 och Hero3 +


Medföljer:

  • 1 x Flytande bakstycke
  • 1 x Dubbelhäftande tejp