GoPro Tripod
GoPro tripod. Klassiskt tillbehör som hör hemma i allas kameraväska.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-03-08)
 • Produktfoto av Niina T.
  Niina T. (2015-09-05)
 • Produktfoto av Niina T.
  Niina T. (2015-09-05)
 • Produktfoto av Valeri M.
  Valeri M. (2014-08-08)
 • Produktfoto av Valeri M.
  Valeri M. (2014-08-08)

4/5 Hieman heppoisen oloinen jalusta, kantaa kyllä kypäräkamerat. Jalat saisivat aueta pikkuisen enemmän haralleen, että painopiste ei jäisi niin korkealle kuin se nyt jää. Kiinnikkeen yläosan säätö on käytännössä turha, ja lähinnä vain häiritsee käyttöä. Ruuvia on vaikea saada tiukalle ja kameran paino saa jalustan tilttaamaan.
- Möttönen, Finland - ()
4/5 Tuotteella saa pinen pokkari kameran h6vin kuvaamaan vaikkapa timelaos kuvia jostakin näköalapaikasta. Tai jos harrastaa vlogaamista tästä saa hyvän käden sijan kameralle.
- Kausala, Finland - ()
3/5 Action kameran voi kätevästi heittää välillä kolmijalalle. Käytetty staattiseen kuvaukseen esim. motorsport käytössä tai erinäisissä urheilusuorituksissa, joissa kuvaamisen edellytys on tärinätön ja värähtelemätön stabiilisuus ja pystyy kuvaamaan koko tapahtuman samasta pisteestä. Laadultaan jalka on hieman muovinen, mutta jaksaa kantaa action kameran omalla suojakuorella. Kiristimet toimii ja pitävät.
- Ylinen, Finland - ()
5/5 Loistava! Pieni koko kuten oletettavissa pienelle kameralle. Tulee kätevästi mukana ja on tarpeeksi jämerä. Ainoa nootti voisi tulla jalkojen teleskoopeista joiden en usko kovin pitkäikäiset olevan mutta toisaalta, 7€ hintaan ei auta valittaa!
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Pitää hyvin actionkameran tai älypuhelimen esim. pöydällä pystyssä. Hiukan tuntuu kevyen oloiselta eikä varmaan kovin kannata väännellä jalkoja mutta normaalissa käytössä luulisi kestävän. Ihan ok jos tarvitset pienelle kameralle tai puhelimelle tukijalan ja menee pieneen tilaan esim. SJCAMin kameralaukkuun.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Hyvin pieni kolmijalka, joka kuitenkin ajaa asiansa. Ei tunnu kovin kestävältä, joten kannattaa ruuvauksien kanssa olla varovainen. Kolmijalkaa voi kuitenkin hyvin käyttää ja säätää sopivaan asentoon. Hintaan nähden toimiva peli.
- Oulu, Finland - ()

GoPro Tripod

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

GoPro tripod. Klassiskt tillbehör som hör hemma i allas kameraväska.
Passar till GoPro Hero, HERO2, Hero3 och Hero3 + modeller.


Produkter du kanske är intresserade av: