GoPro rörfäste
ra rörfäste till din actionkamera. Stativet hålls stadigt på plats genom att dra åt skruvarna. Fästet är roterbart i 180 grader. Perfekt till cyklar, motorcyklar båtar och vattenskotrar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ossi H.
    Ossi H. (2014-06-30)
  • Produktfoto av Mrop
    Mrop (2014-06-23)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tällä kiinnikkeellä saat action kamerasi kiinni vaikkapa polkupyörän ohjaus tankoon tai mihin vaan puoreään kappaleeseen. Tuote on heti käyttö valmis ja hinta on todella paljon halvempi kuin gopron omien kiinnikkeiden hinta mutta toimii avain ehtä hyvin ellei jopa paremmin
- Kausala, Finland - ()
4/5 Putkiclamp toimii oikein hyvin. Ostin moottoripyörän tankoon samanlaisen clampin katoamisen varalle ja sai jäädä suoraan pysyväiskiinnitykseksi. Oikein jees!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Laitoin kokeeksi fatbikeen tankoon ja yllättävän hyvin pysyy känsä kovemmassakin kivikossa. laatu hyvä , ei pakkanenkaan rikkonut. hintalaatu loistava . itse asiassa ostin heti toisen samanlaisen.
- Hanko, Finland - ()
5/5 Kuvailen vaappujen uinteja ja tätä kiinikettä olen testannut ja se toimii hyvin. Ei muutu kameran kulma ja eikä ole kamera irronnut kertaakaan joten hyvin saa kiristettyä.
- Askola, Finland - ()
5/5 Itsellä oli vaikeuksia asentaa poikittaiseen mönkijän tankoon kuvaamaan suoraan, mutta e-villen valikoimista löytyi hieman erilainen tuote. Vanhan sai palauttaa ja asiointi oli helppoa!
- Tampere, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä! Tuntuu kestävältä ja saa pyörään kiinni. Suosittelen.
- Keuruu, Finland - ()

GoPro rörfäste

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Bra rörfäste till din actionkamera. Stativet hålls stadigt på plats genom att dra åt skruvarna. Fästet är roterbart i 180 grader. Perfekt till cyklar, motorcyklar båtar och vattenskotrar.
Passar till GoPro Hero, HERO2, Hero3 och Hero3 + modeller.

Produkten är ett tillbehör.


Produkter du kanske är intresserade av: