GoPro rörfäste
ra rörfäste till din actionkamera. Stativet hålls stadigt på plats genom att dra åt skruvarna. Fästet är roterbart i 180 grader. Perfekt till cyklar, motorcyklar båtar och vattenskotrar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ossi H.
    Ossi H. (2014-06-30)
  • Produktfoto av Mrop
    Mrop (2014-06-23)

Våra kunders produktvideor

4/5 Putkiclamp toimii oikein hyvin. Ostin moottoripyörän tankoon samanlaisen clampin katoamisen varalle ja sai jäädä suoraan pysyväiskiinnitykseksi. Oikein jees!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Laitoin kokeeksi fatbikeen tankoon ja yllättävän hyvin pysyy känsä kovemmassakin kivikossa. laatu hyvä , ei pakkanenkaan rikkonut. hintalaatu loistava . itse asiassa ostin heti toisen samanlaisen.
- Hanko, Finland - ()
5/5 Kuvailen vaappujen uinteja ja tätä kiinikettä olen testannut ja se toimii hyvin. Ei muutu kameran kulma ja eikä ole kamera irronnut kertaakaan joten hyvin saa kiristettyä.
- Askola, Finland - ()
5/5 Itsellä oli vaikeuksia asentaa poikittaiseen mönkijän tankoon kuvaamaan suoraan, mutta e-villen valikoimista löytyi hieman erilainen tuote. Vanhan sai palauttaa ja asiointi oli helppoa!
- Tampere, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä! Tuntuu kestävältä ja saa pyörään kiinni. Suosittelen.
- Keuruu, Finland - ()
5/5 Kätevä peli kun saa kameran kiinni lujasti melkein mihin vaan putkirakenteeseen.
- Vampula, Finland - ()

GoPro rörfäste

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Bra rörfäste till din actionkamera. Stativet hålls stadigt på plats genom att dra åt skruvarna. Fästet är roterbart i 180 grader. Perfekt till cyklar, motorcyklar båtar och vattenskotrar.
Passar till GoPro Hero, HERO2, Hero3 och Hero3 + modeller.

Produkten är ett tillbehör.