Damklocka läderband
Det är kul att kunna växla klocka beroende på tillfälle och humör. Detta är en högkvalitativ och fin klocka med en mogen känsla. Den är hållbar med ett noggrant Quartz urverk. En bra present till dig själv, en vän eller familjemedlem.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Paula J.
  Paula J. (2015-11-19)
 • Produktfoto av Juuli S.
  Juuli S. (2015-10-08)

4/5 Kellotaulu on yllättävän suuri ja siinä on nätit yksityiskohdat. Rannehihna oli vähän niin ja näin ommeltu, hinta-laatusuhde kuitenkin ok. Tilaamani kello tosin ei toiminut, mutta kiitos hyvän asiakaspalvelun asia on nyt hoidossa. (Uutta kelloa odotellessa...)
- Joutsa, Finland - ()
5/5 Hinta-laatusuhde täysin kymppi! Ihana kello, missä suurikokoinen, kaunis ja yksinkertainen kellotaulu. Selkeä ja helppolukuinen. Sopii asusteeksi oikeastaan mihin tahansa. Hieman jännitti, kun väriin ei voinut vaikuttaa, mutta sain kuin sainkin valkoisen rannekkeen, mitä toivoin! Ranneke aluksi todella jäykkä ja jähmeän muovinen, mutta käytössä alkaa varmasti pehmenemään. Aluksi hankala käytettävä tästä syystä, mutta se taitaakin olla ainoa syy. Muuten tosiaan tähän hintaluokkaan nähden todella miellyttävä ja nätti kello.
- Lahti, Finland - ()
1/5 Eihän se kello kallis ollut, MUTTA se toimi ainoastaan pari viikkoa :-(

ja kalliiksi tämä kello tulee, jos kelloja on ostettava parit per kuukausi.

Vai olisiko ollut maanantaikappale?
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Halpa ja hintaisekseen hyvä kello. Näyttää erittäin nätille kädessä, mutta käyntiääni on äänekäs. Harmittaa kyllä, ettei väriä voi valita, vaikkakin kaikki ovat minusta vähintään välttävän hyvännäköisiä - ainakin tuotekuvissa.

Viimeistelyn taso on suhteellisen hyvä; muutama lanka repsottaa keinonahkahihnassa. Kellotaulu on selkeä ja nätti, ja sen viimeistely on hyvä. Hieman hämäävää on mielestäni se, että numerot "osoittavat" keskelle kellotaulua. Tämä on kylläkin selvästi suunniteltua :)

Painon puolesta kelloa ei juuri huomaa kädessä. Olen tyytyväinen ostokseen!
- Kuopio, Finland - ()
5/5 jotkut käyttävät rannekelloja - kuten vaimo - ja e-ville'n valikoimasta löytyy sopiva vaikka joka viikonpäivälle, eikä hinta haittaa tyyliä :-)
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Einomainen ja erikoinen laatukello.

Näyttä jan tarkasti.

Suosittelisin muillekin...

Luulisi kalliimmakikin kelloksi ja on hyvä käytössä.
- Varkaus, Finland - ()

Damklocka läderband

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Det är kul att kunna växla klocka beroende på tillfälle och humör. Detta är en högkvalitativ och fin klocka med en mogen känsla. Den är hållbar med ett noggrant Quartz urverk. En bra present till dig själv, en vän eller familjemedlem. En fin klocka som skiljer sig från mängden och som låter din personlighet skina igenom.

 


Specifikationer:

 • Material:
 • Band: Läder
 • Verk: Quartz
 • Diameter urtavla: 3.7cm
 • Bandbredd : 1.7cm
 • Bandlängd : 22.5cm
 • Färg: Slumpad

 

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: