Klassisk fluga
Flugor är snygga och trendiga och passar vid mer festliga tillfällen. Denna är gjord av polyester och ser riktigt bra ut.

Våra kunders produktvideor

4/5 Sopii valkoiseen paitaan, ehkä tämä punainen on pikkaisen liian kirkas, ei oikein suomeen, mattapunainen olisi ehkä hyvä.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Komea solmuke erittäin huokeaan hintaan! Värivaihtoehtojakin on monia. Todella hyvä tuote ja tällaisia voi ostaa pari varastoonkni kun ovat niin halpoja. Todella hyvännäköisiä!
- Kotka, Finland - ()
5/5 Hyvä asuste ja taatusti rahansa arvoinen, hinta tosiaan on mukavan matala. Ostin yhden itselle ja yhden kaverille, joka omastaan kovasti piti ja on ollut molemmilla kovassa käytössä.
- Ihamaniemi, Finland - ()
5/5 kyllähän mirri toimi tansseissa ku väärä raha. hintalaatusuhteeltaan vertaansa vailla. rusetti kaulaan ja kylille, kyllä on vientiä rumemmallakin heebolla.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Loistava, työkäyttöön otettu, laatu tuntuu olevan hyvä!
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Solmuke oli todella edustava ja menikin saman tien käyttöön. Ostin näitä muutaman kappaleen, koska koskaan ei tiedä milloin tarvitsee eriävristä mirriä koristamaan itseäsi.
- Saukkola, Finland - ()

Klassisk fluga

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Flugor är snygga och trendiga och passar vid mer festliga tillfällen. Denna är gjord av polyester och har en klassisk, fin design. Det finns många färger att välja på så varför inte köpa två stycken på en gång! 

Specifikationer:

  • Storlek: 11.5 x 6.5 cm
  • Material: Polyester