Fisketång / splitringstång
Fisketång / splitringstång

5/5 Kalaan en ole päässsyt, mutta näkeehän tuon jo tuotteesta että toimii erinomaisesti siinä tarkoituksessa mihin se on tehty. Loistava valinta.
- Nurmijärvi, Finland - ()
4/5 Hyvi toimiva Pihti..lukkorenkaiden käsittelyyn. Samalla toimii loistavasti koukun irrotuksessa kalan suusta. Hyvä Kotelo mukana ja toimiva leikkuri. Vaikka vähän lelulta tuntui alussa,niin miellyttävä yllätys toimivuudellaan. Suosittelen jokaiseen kalastuspakkiin.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Vaikuttaa ihan toimivilta pihdeiltä kalastajalle. Nämä menevät Joululahjaksi, joten loppukäyttäjän kommenttia en ole vielä kuullut. Minusta vaikuttivat ihan toimivilta.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hankin pihdit lähinnä uistinrenkaitten vaihtamiseen..koekäytössä toimi mukavasti, joskin katsotaan sitten keväällä tositoimissa. Pitänee ensin tutkia, mitä näillä voi tehdä..hain postista puoliltapäivin. Ensivaikutelma kuitenkin myönteinen..lukituslaite voi olla heikko lenkki..
- Lammi, Finland - ()
5/5 Mukavan kevyet, mutta kuitenkin erittäin vankkaa tekoa. Erittäin hyvänä asiana on vielä mainittava, että nuot tulevat sellaisessa vahvassa kangaspussissa, jossa on vyölenkkikin valmiina.
- Nakkila, Finland - ()

Fisketång / splitringstång

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Riktigt praktisk fisketång som du även öppnar splitringar med.