100-delars draglåda
I denna draglåda hittar du olika typer av beten och tillbehör för fiske. I lådan finns samlat nästan alla typer av fiskedrag, såsom spinnare, wobblers, flugor och jiggar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-02-10)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-02-10)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-06-18)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-06-18)

Våra kunders produktvideor

4/5 Monensorttista viehettä ja kalanhoukutinta. Vaikuttavat ihan laadukkailta mutta ihan kaikille mitä pakista löytyy, en löytänyt ihan järkevää käyttöä. On näillä silti tullut muutama ahven, hauki ja kuhakin tullut narrattua.
- Vuokatti, Finland - ()
4/5 Ostin tämän kahdelle pojalleni ja oli tarpeeksi vieheitä kummallekin. Hinta oli aika edullinen, niin ei harmita niin paljon joen pohjaan kadonneet vieheet vaan tilataan lisää kun entiset loppuvat. Oli hyvä ostos.
- Ylikiiminki, Finland - ()
3/5 Ostin tyttärelle ensimmäiseksi heittokalastusväline -setiksi. Ajaa varmasti asiansa tässä, mutta yhtään vaativampaan käyttöön vähän lelun tuntuisia. Mutta onpahan tytölle paljon hienon värisiä uistimia ja ei haittaa vaikka osa jää pohjaankin. :)
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 meillä meni joki jäähän..joten odottelen jään kantavuutta, ehkä kuukauden päästä..niin pilkille ja oli siellä siihenkin sopivia vieheitä..mutta porukalla olemme katselleet ja käyttöä löytyy
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Kaikenmaailman tavaraa sisältää,aika paljon ylimääräistäkin. vaaput ei oikein vakuuttanut mutta ui oikein silti. paljon jigejä sun muuta mistä saisi maksaa erikseen kovan hinnan. ihan ok setti.
- Viiala, Finland - ()
5/5 Hyvä viehesarja siiman kiinnitys kohdissa pikkasen parantamisen varaa mutta ei haittaa. tuote vastasi odotuksiani ja olen tyytyväinen tuotteesen
- Jämsä, Finland - ()

100-delars draglåda

★★★★★
★★★★★
33 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

I denna draglåda hittar du olika typer av beten och tillbehör för fiske. I lådan finns samlat nästan alla typer av fiskedrag, såsom spinnare, wobblers, flugor och jiggar. Betena är utformade för till exempel gädda och abborre. Detta är ett utmärkt fiskeset som innehåller ett brett urval av beten och tillbehör för din fisketur. Förutom drag finns tafsar, lekare, krokar, jigghuvuden och blyvikter.