Trulinoya Minnow 10g
Trulinoya Minnow 10g

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marko S.
  Marko S. (2014-09-12)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-08-05)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-08-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Viime kesänä tuli uitettua jonkun verran joella. Kelpasi hauella kohtalaisesti. Ei paras ottipeli, mutta ei huonoinkaan.Vaappu on hyvälaatuisen oloinen ja ui hyvin, ei ole tarvinnut säätää uintia. Hinta/laatusuhde kohdallaan.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Uinti hyvä. Kalaa en saanut,mutta opetteluttaa uintinsa vuoksi. Hyvin toimiva kokonaisuus ja laadukkaan oloinen. Kiinnostava väritys. vedessä näyttää erehdyttävästi aidolta. Tummiin vesiin..Toimii.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hyvä ja edullinen vaappu. Koukut eivät ole mitenkään erityisen kestäviä, mutta nehän saakin tarvittaessa helposti uusittua. Vielä ei ole kalaa tullut, mutta tuskimpa se on vaapusta kiinni ;)
- Kontiolahti, Finland - ()
5/5 E-Ville on alkanut tarjoamaan yhä laajempaa kattausta kalastustarvikkeita. Tilailin useampia erilaisia uistimia E-Villestä ja pikaisen testin jälkeen uivat nätisti ja ovat hyviä ottiuistimia. Hinnaltaan edulliset E-Villen uistimet ovat hyvä valinta kalakaveriksi (testattu)!
- Oulu, Finland - ()
Siistin näköistä työtä oleva muovivaappu. Ainakin tässä yksilössä uinti oli heti kohdallaan, kahta muuta Trulinoyaa joutui aavistuksen hienosäätämään. Tähän iski vajaan kilon painoinen hauki neljännellä testiheitolla.

Mainitaan tässä yhteydessä, että kaikissa ostamissani Trulinoya-vaapuissa on "räminäkuulia" sisällä.
- Vääksy, Finland - ()

Trulinoya Minnow 10g

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Trulinoya Minnow 10g


Specifikationer:

 • 10g
 • 89mm

Produkter du kanske är intresserade av: