Finger-ugnsvante
Gjord av silikon vilket ger ett bra grepp, och med en magnet så den t.ex. kan hängas upp lättillgängligt på kylskåpet när den inte används.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mikael N.
    Mikael N. (2015-06-22)

Våra kunders produktvideor

5/5 Ihan näppärä tuote, jotta sormet ei pala ja ruokaa siirry patalappuun!

Liian usein on patalappu mennyt pesuun, kun lautaselta on huolellisemmallakin toiminnalla ruokaa tarttunut siihen.

Tuote on magneetin johdosta kiinni mikrossa, joten se on aina tarvittaessa käytettävissä. Hintansa arvoinen ostos!
Pertti T. - Klaukkala, Finland - ()
5/5 Tuotteessa oli magneetti (jota en tiennyt) jotta sen saisi jääkaapin oveen ripustettua mutta omani lähti heti irti. Sitä en kuitenkaan tarvinnut vaan säilytän otinta mikron läheisyydessä. Todella kävetä pikku apuri, osa omista lautasista kuumenee mikrossa (ja ruoka ei) joten lautasta käsiteltäessä on aina täytynyt olla patalappu kädessä. Tämä on hiukan kätevämpi ja toimii.
Possu - Ylöjärvi, Finland - ()
2/5 Tuotteessa oli magneetti mutta se irtosi heti. Magneetti olisi jees koska silloin tuotetta voisi säilyttää mikron kyljessä. Se voisi olla myös isompi, koska silloin saisi kuumasta lautasesta paremmin otteen. Talouspaperikin toimii sitten kuitenkin paremmin mikron "patalappuna".
Salla V. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Kuuma lautanen mikrosta pöydälle. Paljain sormin karjuen siirrät sen. Tai patalapulla karjumatta, patalapun sotkien. Tai sitten karjumatta ja sormia polttamatta, mitään sotkematta näppärällä sormipatalapulla! Magneetti on hieman heikko, mutta säilyyhän se mikrotason alla olevassa laatikossakin. Oikein näppärä!
Jani H. - Hamina, Finland - ()
4/5 Ihan kiva ja näppärä apu pikkukokkailuun ja kuumien lautasten ottamiseen mikrosta. Suojaa kivasti sormia ja vaikuttaa ihan kestävältä. Ihan hyvä ostos.
Tuitsu - Espoo, Finland - ()
3/5 Ostin 2 kappaletta koska vaikutti hyvältä tuotteelta. Hintakin oli sopiva. Näissä on magneetit jolla saa vaikka säilytetty jääkaapin ovessa. Huono puoli on että materiaali on liian kova minun mielestä. Tämä vaikuttaa negatiivisesti käytettävyyteen. Ei ole tunnetta lautaseen mistä pitää kiinni.
Mikael N. - Pargas, Finland - ()

Finger-ugnsvante

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

En extremt smart liten värmetålig finger-ugnsvante med vilken du lätt kan lyfta t.ex. en varm tallrik eller en varm dryck, utan att en stor ugnsvante av tyg kladdas ner av din mat. Gjord av silikon vilket ger ett bra grepp, och med en magnet så den t.ex. kan hängas upp lättillgängligt på kylskåpet när den inte används. 


Specifikationer:

  • Storlek: 7.5 X 4.5cm
  • Material: Silikon & magnet