Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Äppelskalare- och hackare
Du placerar äpplet i maskinen och vrider, på detta sätt skär du upp äpplet lätt som en plätt! En mycket fungerande produkt med bra kundomdömen!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markus O.
  Markus O. (2018-01-09)
 • Produktfoto av Markus O.
  Markus O. (2018-01-06)
 • Produktfoto av Janne L.
  Janne L. (2015-02-25)
 • Produktfoto av Juha P.
  Juha P. (2015-01-12)

Våra kunders produktvideor

4/5 Har sneglat på en äppelskalare länge. Nu slog jag till och har skalat och skalat äpplen. Gissa om det var kul:-)
- Malmköping, Sweden - ()
4/5 Juurikin omenoiden kuorimiseen. Sorvi oli niin mielenkiintoinen, etta kun poikani pikkupojat olivat kaymassa Lontoosta, jouduin esittelyni jalkeen antamaan sen heille kotiinvietavaksi! Sain udden kuitenkin vaimoni sisarelta!
- Tammijärvi, Finland - ()
3/5 Hyvin tehty ja tukeva laite, mutta käyttö on vähän kyseenalainen. Leluksi kelpaa lähinnä. Olin ajatellut että tälläpä näppärästi kuorii kopallisen omenoita, mutta näppärämmin kuorii hyvällä kuorimaveitsellä.
- Julkujärvi, Finland - ()
4/5 Yllättäen täysin metallinen vimpain. Tämä olikin hyvää laatua ja tällä kun surauttaa omenat spiraalimaisiksi suiroiksi, niin maistuu lapsillekin erityisen hyvin.
- Nokia, Finland - ()
4/5 ei tuu ilman toimeen

...nyt tuli kyllä vähän lyhyenläntä tuotearvostelu!

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
- Toijala, Finland - ()
4/5 Käytän laitetta syksyisin kun teen omenaviipaloiden kuivatusta talvea varten. Pidin tuota ensin leluna mutta yllättäen laite toimii tosi hyvin ja nopeuttaa perinteistä kuorimista! (ihan oikeasti pidin tuota ensin vitsinä)

ei se yksi omena mutta reilun 50 omenan kuorimisen jälkeen tuo alkaa näyttämään kyntensä. Ostin tuon vuonna 2012 ja se on vieläkin joka syksy kovassa käytössä, kunhan muistaa pestä osat huolella ettei ruostu
- Kouvola, Finland - ()

Äppelskalare- och hackare

★★★★★
★★★★★
33 Produktomdömen

 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Äpplen kan ätas med skal men skalet är oftast inte välkommet i mat eller sylt. Denna maskin skär upp, skalar och tar bort fröna, allt på samma gång. Nu tar du dig igenom en hel hög med äpplen snabbt.

Du placerar äpplet i maskinen och vrider, på detta sätt skär du upp äpplet lätt som en plätt! En mycket fungerande produkt med bra kundomdömen!


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: