Vågsked
Mycket praktiskt doseringssked upp till 300 gram.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pvirta
    Pvirta (2015-09-16)

5/5 Käyttö on ollut vähäistä, mutta sen perusteella toimii hyvin.

Paristot kuivahtivat parin käyttökerran jälkeen.

Ei täysin korvaa pöytävaakaa, mutta on kätevämpi käyttää kuhan oikea paikka löytyy.
- Kokkola, Finland - ()
5/5 erinomainen käyttö mitta, käyttötarkoitus vain ei aina muistu mieleen.

Mutta hyvää on pienet gramma -tarkkuudet , sitä voisi soveltaa muuallekin, esim miesten metsästys-tarvikkeiden käyttöön,vaikkapa ammusten omatoimi-täyttöön, alue 0-300 grammaa ,lukema 0,1 g:n välein
- , Finland - ()
4/5 Suosittelen ehdottomasti. Kuvaa en voi laittaa, koskapa älykännykamerani ja ym. lusikka ovat noin 90 km etäisyydellä toisistaan. Siis jos autolla tehdään matkaa. Olen kokeillut punnita esim. Pikkusen vajaata kahvipakettia ja se painoi 450 g. Toisesta ääripäästä esim. kuivahiivapussi painoi sen oikean painon. En tosin muista paljonko... Mutta noin 11 g se taisi olla.
- Turku, Finland - ()
3/5 Kätevä apuväline keittiöön.Tekee sen mitä lupaakin, hinta-laatusuhde kohdallaan. Itse käytän esimerkiksi proteiinijauheen mittaamiseen ja näin säästän huomattavasti vaivaa verrattuna siihen, että lusikoisin jauheen ensin erilliselle vaa'alle ja siitä eteenpäin.

Gramman tai parin tarkkuudella näyttäisi pitävän paikkaansa. Desimaalitkin näkyvät, mutta niihin ei kannata luottaa, sillä esimerkiksi taara (tare) jää minun laitteessani muutaman desimaalin plussalle myös silloin kun laite on tyhjä.

Mukana tulevilla pattereilla pystyy testaamaan laitteen, mutta ei sen enempää. Kestivät vain pari käyttökertaa.
- Jyväskylä, Finland - ()
Näppärä apuväline pienten esineiden punnitsemiseen. Aika vähän olen käyttänyt, mutta ostin mm. kolikoiden, pienten tuubien (esim. piitahna) punnitsemiseen. Tarkka digitaalinäyttö ja uskoisin mittatuloksen olevan luotettava. Suosittelen!
- Tampere, Finland - ()
4/5 Iso lusikka, toimii moitteetta kun vaakatasossa käyttää. Tippui lattiallekin niin ei moisesta hajonnut tai mittaustuloksiin vaikuttanut, joten kestäväksikin voi sanoa.

Helppo puhdistaa, mutta ei kannata veteen upottaa / tiskikoneeseen laittaa kun ei ole kummemmin elektroniikka suojattu. Ohjeista käy nopeasti ilmi, mitä nappia pitää painaa, että voi alkaa punnita ja asetukset säilyvät grammoissa.
- Vantaa, Finland - ()

Vågsked

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Mycket praktiskt doseringssked. Nu kan du mäta ingredienser direkt från en sked, och även så lite som ett gram! Verkligen lätt att använda. Skeden visar tydligt vikten på LCD-skärmen. Mät upp till 300 g.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: