Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Handelvisp
Är du tokig i specialitet? Denna kraftfulla ta dig hem cappuccinos och andra "moccachocolattet," och du behöver inte betala för cafeterior exploaterande priser. Vispa att tjäna sig efter några koppar!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jonne A.
    Jonne A. (2014-10-22)
  • Produktfoto av JOAN M.
    JOAN M. (2012-07-17)

4/5 Hyvä ja toimii!

Vähän on heppoisen tuntunen mutta tuolla hinnalla ei nyt kannata hirveästi odottaakkaan. :) Tulee käytettyä leivottaessa.... :)
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt kahvin sekoituksessa. Hyvä laite, vaahdottaa hyvin. Vaikka tuotteen pakkaus jostain kumman syystä olikin auki leikattuna saadessani sen
- Salo, Finland - ()
1/5 Voi ei! Kävin just ottamass vispilän pois paketista ja laitoin siihen patterit. SE EI TOIMI! Nyt harmittaa. Inhoan palautella tilaamiani tavaroita. Siitä on iso vaiva. Tämä oli nyt toinen jo samasta tilauksesta jossa oli vikaa. Ensin se koiran vilkkuvalo pallo ja nyt tämä vispilä :( Olisin tarvinnut sitä kasvorasvojen tekemiseen. Sillä saisi hyvin kaikki aineet sekoitettua....jos se vaan olisi toiminut.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Ostin vastaavan ehkä laadukkaimman saatavilla olevan version kaupasta 9,90 euron hintaan. Toimivuus tuntuu olevan ihan samaa luokkaa, mutta tämän ulkonäkö ei ole niin viimeistelty. Tuossa toisessa versiossa tuli kylläkin soikion muotoinen vatkauskulho mukana, jossa sekoittuminen on tehokkaampaa. Lisäksi tuli teline tuolle vatkaimelle ja lisäksi kahden vuoden takuu. Tälläkin laitteella ihan pärjää, jos edullisesti haluaa tehdä tuota vaahtoa..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 kiva sekoittaa kaakaota ! :D
- Turku, Finland - ()
2/5 Halpa tuote, se meni rikki eka käytössä!!
- Kokkola, Finland - ()

Handelvisp

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp
Allmänt:

Är du tokig i specialkaffe? Med denna kraftfulla visp kan du göra cappuccinos och latte hemma, och du behöver inte betala för cafeernas exploaterande priser!

 

Tekniska specifikationer:

- Fungerar med 2 x 1,5 V AA-batterier
- Mått: 205x45x45mm
- Vikt: 83g
- Färg: svart, orange, gul

 

Garanti:

Produkten har en sex månaders garanti.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: