Vinflaskförslutare
Denna behändiga förslutare för vinflaskan gör att du kan njuta ett par dagar extra efter öppnandet av flaskan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jani S.
    Jani S. (2014-09-07)

5/5 Viiniä tulee aika harvoin nautittua ja tämän ilmaimen avulla tuote säilyy parikin viikkoa jääkaapissa hyvänä. Tuote toimii hyvin ja laatu on riittävä.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Viinipullon sulkija toimii moitteettomasti, säilyttää vajaan viinipullon sisällön useamman päivän hyvänä. Sopii käteen hyvin ja on tyylikkään näköinen. Suosittelen.
- Santtio, Finland - ()
5/5 Loistava apu jos et juo pullollista kerralla!
- Turku, Finland - ()
4/5 Hyvin saa pullon suljettua, korkit on myös tiiviitä.
- Vihanti, Finland - ()
5/5 Toimii kuin junan vessa. Venttiili pitää alipaineen lasipulloissa moitteetta. Ellei sitä paineluversiota voi tai pysty käyttämään niin tämä on toistaiseksi käynyt jokaiseen pulloon. Pumppaa kunnes joudut miettimään onko siitä enää hyötyä ja jätä pulloineen päivineen jääkaappiin. Viikon päästä viini ei olekaan hapettunut vaan edelleen juomakelpoista. Suosittelen +++++
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Aluksi arvelutti toimisiko tämä olleenkaan, koska pumppu vaikutti sellaiselle, ettei se kehittäisi imua ollenkaan. Kuitenkin testattuani, sain pulloon ihan kohtuudella alipainetta. Jää nähtäväksi kuinka hyvin alipaine pysyy pullossa, mutta nopean testin perusteella tuntuisi ajavan asian.
- Tampere, Finland - ()

Vinflaskförslutare

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Denna behändiga förslutare för vinflaskan gör att du kan njuta ett par dagar extra efter öppnandet av flaskan. Produkten är baserad på en vakuumpump. En flaska vin kommer att finnas kvar under mycket längre tid när det inte kommer i kontakt med luft. Inte lämplig för mousserande vinflaskor.

 

Tekniska specifikationer:

- Mått: 155x85x33mm
- Vikt: 170g

 

Ingår i satsen:

- 1x Pump
- 2x Korkar

 

Garanti:

Produkten har 1 års garanti.


Garanti:

12 månader