Äppelskalare- och hackare
Du placerar äpplet i maskinen och vrider, på detta sätt skär du upp äpplet lätt som en plätt! En mycket fungerande produkt med bra kundomdömen!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Janne L.
    Janne L. (2015-02-25)
  • Produktfoto av Juha P.
    Juha P. (2015-01-12)

Våra kunders produktvideor

4/5 Har sneglat på en äppelskalare länge. Nu slog jag till och har skalat och skalat äpplen. Gissa om det var kul:-)
- Malmköping, Sweden - ()
4/5 Yllättäen täysin metallinen vimpain. Tämä olikin hyvää laatua ja tällä kun surauttaa omenat spiraalimaisiksi suiroiksi, niin maistuu lapsillekin erityisen hyvin.
- Nokia, Finland - ()
3/5 Hyvin tehty ja tukeva laite, mutta käyttö on vähän kyseenalainen. Leluksi kelpaa lähinnä. Olin ajatellut että tälläpä näppärästi kuorii kopallisen omenoita, mutta näppärämmin kuorii hyvällä kuorimaveitsellä.
- Julkujärvi, Finland - ()
4/5 ei tuu ilman toimeen

...nyt tuli kyllä vähän lyhyenläntä tuotearvostelu!

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
- Toijala, Finland - ()
4/5 Käytän laitetta syksyisin kun teen omenaviipaloiden kuivatusta talvea varten. Pidin tuota ensin leluna mutta yllättäen laite toimii tosi hyvin ja nopeuttaa perinteistä kuorimista! (ihan oikeasti pidin tuota ensin vitsinä)

ei se yksi omena mutta reilun 50 omenan kuorimisen jälkeen tuo alkaa näyttämään kyntensä. Ostin tuon vuonna 2012 ja se on vieläkin joka syksy kovassa käytössä, kunhan muistaa pestä osat huolella ettei ruostu
- Kouvola, Finland - ()
3/5 onhan se vempain joka helpottaa ja nopeuttaa, etenkin lasten omenan kuorintaa. miinuksena se , että kierteet ei ihan istuvia joten kasaaminen hankalaa. metallia joten kestää varmasti hyvin. säätömahdollisuuksia on mutta ne vaatii jonkin ruuvin pyöritystä. hintaansa nähden ihan ok.
- Vuokatti, Finland - ()

Äppelskalare- och hackare

★★★★★
★★★★★
32 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Äpplen kan ätas med skal men skalet är oftast inte välkommet i mat eller sylt. Denna maskin skär upp, skalar och tar bort fröna, allt på samma gång. Nu tar du dig igenom en hel hög med äpplen snabbt.

Du placerar äpplet i maskinen och vrider, på detta sätt skär du upp äpplet lätt som en plätt! En mycket fungerande produkt med bra kundomdömen!


Garanti:

6 månader

208 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 22 h 26 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)  

Liknande produkter