Värmande scarf
Stor och värmande scarf till höstens mysiga kvällar. Finns i sju olika färger.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-10-21)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-10)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-10)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-10-08)
 • Produktfoto av Petteri P.
  Petteri P. (2014-09-30)
 • Produktfoto av Tuoppi
  Tuoppi (2014-09-29)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-13)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-13)

Våra kunders produktvideor

5/5 Eipä ole näkynyt.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Ville H. - Mustamaa, Finland - ()
5/5 Kutsuimme Sinut tuoteasiantuntijaksi kertomaan muille e-villessä vieraileville kokemuksistasi tuotteidemme käytöstä. Kuten itsekin ehkä huomasit tilausta tehdessäsi, muiden asiakkaiden kirjoittamat tuotearvostelut ovat mielenkiintoista luettavaa. Puolueettomien asiakkaiden sanaan luottaa usein enemmän, kuin kaupan omiin esittely- ja mainosteksteihin. Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä sanomaan oma asiantuntija-arviosi tilaamistasi tuotteista. Saat vaivalle myös pienen palkkion. Tähtiarvosanan + lyhyen kuvauksen kirjoittamisesta saat 0,50 € - Ottamistasi valokuvista ja esittelyvideosta saat vielä 0,50-3,50€ lisää (yli 10€ tuotteet). Parhaat tuotearvostelijat voivat päästä lisäksi testiryhmäämme ja saada jännimpiä uutuustuotteita koekäyttöön ja arvosteltavaksi blogiimme. Lisätiedot: blogi@e-ville.com!
Khadija M. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Vaimolle ostin lahjaksi. Hän ihastui heti kympillä, pehmeä, lämmin ja ei kutita. Pysyy kuosissa hyvin ja suositteli heti myös tyttärelle. Edullinen ja laatu täydellinen.
Ari H. - Oulu, Finland - ()
1/5 En oikeen voisi suositella. Kuvasssa näytttää hienolta mutta aika ohutta tuulenviemää kangas ja voisiko silloin sanoa lämpimäksi???. Hintaa voisi pudottaa pari euroa niin olisi kohdallaan. Sopii koristeeksi kyllä.
Ville-pekka K. - Kotka, Finland - ()
5/5 Hankin huiveja useamman. Annoin ne lahjaksi. Saajat ovat käyttäneet niitä talvella. Ymmärtääkseni he ovat olleet tyytyväisiä. En osaa huiveista muuta sanoa, koska en itse niitä käytä.
Veikko H. - Pori, Finland - ()
5/5 Ihana lämpöinen ja pehmoinen, ei mitenkään paksu, mutta kuitenkin lämmin. Sopii hyvin niin kotikäyttöön lisä lämmikkeeksi tai jopa juhliin hartiahuiviksi, olisin itse jopa laittanut pikkujouluihin jos olisi kerennyt tulemaan. Hyvä ostos.
Marja V. - Vaajakoski, Finland - ()