Värmande scarf
Stor och värmande scarf till höstens mysiga kvällar. Finns i sju olika färger.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-10-21)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-10)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-10)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-10-08)
 • Produktfoto av Petteri P.
  Petteri P. (2014-09-30)
 • Produktfoto av Tuoppi
  Tuoppi (2014-09-29)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-13)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-13)

Våra kunders produktvideor

5/5 Underbar kvalitet, härliga färger, klär vem som helst, min hustru älskar den, gör sig bra till alla plagg, värmer underbart, ger en skön känsla vid kalla dagar
- Tullinge, Sweden - ()
4/5 Kaunis ja edullinen. Piristää tummaa vaatetusta. On myös sopivan iso ja lämpöinen . Ostin samanlaisen ystävälleni lahjaksi, kuums ponkki on molempien lempiväri!
- Nurmo, Finland - ()
5/5 Eipä ole näkynyt.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Mustamaa, Finland - ()
5/5 Kutsuimme Sinut tuoteasiantuntijaksi kertomaan muille e-villessä vieraileville kokemuksistasi tuotteidemme käytöstä. Kuten itsekin ehkä huomasit tilausta tehdessäsi, muiden asiakkaiden kirjoittamat tuotearvostelut ovat mielenkiintoista luettavaa. Puolueettomien asiakkaiden sanaan luottaa usein enemmän, kuin kaupan omiin esittely- ja mainosteksteihin. Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä sanomaan oma asiantuntija-arviosi tilaamistasi tuotteista. Saat vaivalle myös pienen palkkion. Tähtiarvosanan + lyhyen kuvauksen kirjoittamisesta saat 0,50 € - Ottamistasi valokuvista ja esittelyvideosta saat vielä 0,50-3,50€ lisää (yli 10€ tuotteet). Parhaat tuotearvostelijat voivat päästä lisäksi testiryhmäämme ja saada jännimpiä uutuustuotteita koekäyttöön ja arvosteltavaksi blogiimme. Lisätiedot: blogi@e-ville.com!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Vaimolle ostin lahjaksi. Hän ihastui heti kympillä, pehmeä, lämmin ja ei kutita. Pysyy kuosissa hyvin ja suositteli heti myös tyttärelle. Edullinen ja laatu täydellinen.
- Oulu, Finland - ()
1/5 En oikeen voisi suositella. Kuvasssa näytttää hienolta mutta aika ohutta tuulenviemää kangas ja voisiko silloin sanoa lämpimäksi???. Hintaa voisi pudottaa pari euroa niin olisi kohdallaan. Sopii koristeeksi kyllä.
- Kotka, Finland - ()

Värmande scarf

★★★★★
★★★★★
53 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Stor och värmande scarf till höstens mysiga kvällar. Finns i sju olika färger.


Produkter du kanske är intresserade av: