DT08 Kamerakikare
För den som rör sig mycket i naturen är denna produkt perfekt, och exakt det vad du behöver med dig på en utflykt för att uppnå den ultimata upplevelsen!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Seija T.
  Seija T. (2016-09-26)
 • Produktfoto av Veli M.
  Veli M. (2013-03-21)

5/5 Kamerakiikari on käytännöllinen kun tarkkailen lintuja ja oravia pihapiirissä, kun saa kohteen hyvin "tähtäimeen" voi ottaa kuvan. Huonoja puolia on; että mukana ei ole suomenkielistä käyttö ohjetta, englanninkielinen ohjekin tuntuu olevan jotenkin vajavainen, toinen puute on että tuotteesta puuttuu mahdollisuus kiinnittää se jalustaan jolloinka mahdolliset tärinät/ heilahtamiset saisi eliminoitua pois.... En vielä osaa tuotetta suositella tuotetta, vasta sitten kun olen itse tottunut käyttämään sitä kunnolla.
- Rutalahti, Finland - ()
4/5 Kymmenkertainen suurennus on jo tavallisellekin tuonkokoiselle

kiikarille hyvä, yleensä ne on 8x. Kuvan laatu on riittävä kun sattuu

jotain harvinaisempaa eteen jolloin harmittaisi ettei tullut kamera mukaan. linssit saisivat avautua laajemmalle mutta toimii noinkin.
- Kotka, Finland - ()
1/5 Efter flera veckors väntan beställdes en ny som kom men den fungerade inte

Efter ett par månader dök den första upp som jag nu skall enligt PostNord skall betala 208 kr i frakt för

nä ni glöm det
- Tranås, Sweden - ()
3/5 totuttelua tämä vaatii. käyttöohjeet ovat puutteelliset, epäselvä käännös.

mielellään kertoisin lisää kun opin tätä käyttämään . luonnon tarkkailuun ja lintujen tiirailuun ostin tämän. hinta-laatusuhde on varmaan kohdallaan.
- Luhtajoki, Finland - ()
3/5 Kiikari ainakin pelittää. En ymmärtänyt tilata samalla muistikorttia niin kamera on vielä kokeilematta. Omaan tarkoitukseeni - kevätlintujen katseluun ja kevään edistymiseen täällä metsän reunassa - vallan hyvä.
- Ikkala, Finland - ()
4/5 KAMERAKIIKARI KUVASI IHAN TYYDYTTÄVÄÄ KUVA JÄLKEÄ ,TOSIN EN MILLÄÄN SAANNUT LÄHI ETÄISYYDELTÄ TARKKAA KUVAA KAUAS KUVASI IHAN OK,EI EHKÄ SOVELLU IHAN YKKÖS VIDEOKAMERAKSI MUTTA EI VARMAAN OLE TARKOITETTUKAAN SELLAISEEN KÄYTTÖÖN,IHAN KIVA LELU.T.RANE KERAVALTA
- Kerava, Finland - ()

DT08 Kamerakikare

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

För den som t.ex. rör sig mycket i skogen och naturen är dessa perfekta. Med denna produkt får du kikare och kamera i ett! Vanligtvis är det svårt att knäppa en bild av t.ex. en fågel du ser med dina kikare, men med denna går det smidigt. Används med batterier. Bilderna sparas på ett minneskort och kan överföras till datorn lätt med USB kabel.


Specifikationer:

 • Förstoring: 10x
 • Lins: 25mm
 • Sensortyp: CMOS
 • Pixelmängd: 1.3 miljoner
 • Resolution:1280x960
 • Videoresolution: 640x480
 • Minne: MicroSD kort upp till 32Gb (medföljer ej)
 • Ström: 2x AA batterier

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: