Kikarsikte 40mm, 3-9x zoom
Ett bas-kikarsikte för nybörjaren och den vana.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ari L.
    Ari L. (2014-05-10)

5/5 Käytän kiikaria pienoishirviammuntaan ilmakiväärillä. Hintalaatusuhde hyvä. Mielestäni ostos oli hyvä ja suosittelen tälläiseen ammuntaan kyseistä kiikaria. Järeämpään aseeseen en ole kokeillut tätä kiikaria, sillä olen lopettanut metsästyksen.
- Pelsonsuo, Finland - ()
5/5 Radalla piekkarissa, myös mesällä ollessa kokeilin toimi hyvin . Loistava hinta /laatu suhde. Yllötyin positiivisesti laadusta ja optiikan terävyydestä.
- Parola, Finland - ()
4/5 Tilasin ilmakivääriini, tulli halusi karhuosansa, jäi alle 40€ ostohinnaksi.

Paketti jossa saapui ihme että ehjänä, kuplakirjekuori melkein auki ja kiikari pahvilaatikossa ilman mitään pehmusteita. mutta ilmeisen iskunkestävä. Mukana tuli myös kiinnikkeet kiikarille 11mm kiskoon, korkeus joku medium, nekin ihan ok tuntuiset.

Valaistulla ristikolla säädettävä kirkkaustaso 1-4 , kummallakin värillä.

Zoomista iso plussa, ei tohon hintaa saa mistään.

Mukana lappunen jossa kohdistus ohje . Suojakupit ovat läpikatsottavat mutta vääristävät.

Suosittelen. Ainakin vielä.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Hyvä ja edullinen kiikaritähtäin ilmakivääriin gamo whisper fushion. Pieni miinus siitä ettei ole mukana kiikarijalkoja tai -jalkaa. Kiikarinjalkoja löytyi toisesta nettikaupasta 25mm putkenhalkaisijalla 11 kiskolle suht edullisesti. Kiikarissa hyvät ominaisuudet ja ilmakiväärin juuri passeli "putki". Voin omasta puolestani suositella muillekin.

Yt. Jarkka
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Ihan laadukkaan tuntuinen peli. Ei ollut ihan sopiva minun aseseen, mutta sain paikoilleen.
- Lahti, Finland - ()
4/5 ilmakivääriin tilasin ko tuotteen vaikuttaa laadukkaalta mutta kun en havainnut että eihän tässä tullut kiinnikkeitä mukana niin pitää vielä odotella kiinnikkeitä toisesta puljusta valaistu ristikko toimii todella hyvin kunhan ensin vaihtaa patterin itsellä tuli valmiiksi tyhjä patteri joukossa ja säädöt pelittää loistavasti kaikinpuolin loistava tuote muutama miinus valmiiksi tyhjästä patterista :) ja vielä sen verran kiikarin putki on 25mm tiedoksi kiinnikeiden hankintaan
- Seinäjoki, Finland - ()

Kikarsikte 40mm, 3-9x zoom

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Ett bas-kikarsikte för nybörjaren och den vana. 3x-9x zoom med 40mm lins. För att underlätta har den ett ljus inuti, med vilken krysset kan färgas röd eller grön. Du kan lätt se krysset även i dunkelt ljus. Hela siktet är högkvalitativt och gjort för att tåla mycket. Linsen har behandlats med fuktighetsavvisande material. Mycket förmånligt pris och ett bra val för skogen. 

 

Specifikationer:

  • Zoom: 3x - 9x
  • Linsens diameter: 40 mm

 

Medföljer:

  • 1x kikarsikte

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 


Garanti:

6 månader