Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Kikarsikte 40mm, 3-9x zoom
Ett bas-kikarsikte för nybörjaren och den vana.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ari L.
    Ari L. (2014-05-10)

4/5 Olen käyttänyt useissa eri kaliiberisissa kivääreissä ja erittäin tyytyväinen tarkkuuteen ja asteikkoihin. Anschutz kiväärissä jouduin hivenen virittämään jalkoja jotta säädöt riittäisi. Näppärä kiinnittää ja poistaa 11m urajaloilla.

Valomäärä riittää hyvin hämärässäkin. Hyvä ostos.
- Skinnarby, Finland - ()
5/5 Käytän kiikaria pienoishirviammuntaan ilmakiväärillä. Hintalaatusuhde hyvä. Mielestäni ostos oli hyvä ja suosittelen tälläiseen ammuntaan kyseistä kiikaria. Järeämpään aseeseen en ole kokeillut tätä kiikaria, sillä olen lopettanut metsästyksen.
- Pelsonsuo, Finland - ()
3/5 Tähtäin kiikari viipyi kauan matkalla, mutta sain kysellesäni nopeasti tietoa missä se on tulossa. Saadessani tuotteen käteeni olin yllättynyt, että siinä luki kupeessa tunnettu tuotemerkki japanista. Päältäpäin siisti, ja säädöt liikkuivat kohtuullisesti. Tähtäinkuvaan en ollut aivan tyytyväinen, mutta varmasti hintaan suhteutettuna tyydyttävä. Kuva oli hieman sävyisen harmaa, mutta niinhän alkuperäistä japanilaistakin Tascoakin metsästäjät nimittävät savulasiksi. En ole vielä kiinnittänyt aseeseen, mutta taidan valita ilmakiväärin mihin sen kokeeksi kiinnitän.

Jokke Haminasta
- Hamina, Finland - ()
5/5 Radalla piekkarissa, myös mesällä ollessa kokeilin toimi hyvin . Loistava hinta /laatu suhde. Yllötyin positiivisesti laadusta ja optiikan terävyydestä.
- Parola, Finland - ()
4/5 Tilasin ilmakivääriini, tulli halusi karhuosansa, jäi alle 40€ ostohinnaksi.

Paketti jossa saapui ihme että ehjänä, kuplakirjekuori melkein auki ja kiikari pahvilaatikossa ilman mitään pehmusteita. mutta ilmeisen iskunkestävä. Mukana tuli myös kiinnikkeet kiikarille 11mm kiskoon, korkeus joku medium, nekin ihan ok tuntuiset.

Valaistulla ristikolla säädettävä kirkkaustaso 1-4 , kummallakin värillä.

Zoomista iso plussa, ei tohon hintaa saa mistään.

Mukana lappunen jossa kohdistus ohje . Suojakupit ovat läpikatsottavat mutta vääristävät.

Suosittelen. Ainakin vielä.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Hyvä ja edullinen kiikaritähtäin ilmakivääriin gamo whisper fushion. Pieni miinus siitä ettei ole mukana kiikarijalkoja tai -jalkaa. Kiikarinjalkoja löytyi toisesta nettikaupasta 25mm putkenhalkaisijalla 11 kiskolle suht edullisesti. Kiikarissa hyvät ominaisuudet ja ilmakiväärin juuri passeli "putki". Voin omasta puolestani suositella muillekin.

Yt. Jarkka
- Helsinki, Finland - ()

Kikarsikte 40mm, 3-9x zoom

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp
Allmänt:

Ett bas-kikarsikte för nybörjaren och den vana. 3x-9x zoom med 40mm lins. För att underlätta har den ett ljus inuti, med vilken krysset kan färgas röd eller grön. Du kan lätt se krysset även i dunkelt ljus. Hela siktet är högkvalitativt och gjort för att tåla mycket. Linsen har behandlats med fuktighetsavvisande material. Mycket förmånligt pris och ett bra val för skogen. 

 

Specifikationer:

  • Zoom: 3x - 9x
  • Linsens diameter: 40 mm

 

Medföljer:

  • 1x kikarsikte

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: