Digital 7x Golfkikare
Den perfekta golf-kikaren med 7x förstoring och avståndsbedömning.

3/5 Jag har inte ännu lyckats använda min Digital 7x Golfkikare. Det verkar vara något problem med den. Som kikare duger den men som golfkikare har jag inte lyckats få den att fungera. Jag får inte fram något avstånd.
- Vännäs, Sweden - ()
3/5 En ole vielä päässyt konnolla testaamaan tuotetta ,koska kentät ovat kiinni.

pa. tilasin kiikareita 2kpl sain lähetyksessä yhdet . maksoin tarjoushinnan 35,60 €
- Tampere, Finland - ()
3/5 Golfissa en ole kokeillut, mutta muualla maalla ja pari kertaa merellä on tullut kokeiltua. Näyttää oikein, jos tuntee kohteen korkeuden. Sikäli siis toimii kyllä ... mutta hieman on hankala käyttää kuitenkin.
- Kiikala, Finland - ()
3/5 En ole kokeillut tuotetta vielä ollenkaan vaikka ainakin vuoden se on jo ollut kaapin päällä pölyyntymässä. Mutta kai sitä pitäisi edes kokeilla.
- Jämsänkoski, Finland - ()
2/5 Laite antaa sen mitä lupaa, jos ymmärtää etäisyysmittareista mitään. Laite on siis suurentava "kaukoputki", jonka näkökentässä on mittataulukko. Etäisyysmittariksi tätä ei voi oikein kutsua, vaan kyseessä on ennemminkin etäisyyden arviointia auttava apuväline. Golf-käytössä kokeiltuna ei oikein toimi, mutta mahdollisesti jossain muussa tarpeessa. Kiva lelu lapsille?
- Turku, Finland - ()
1/5 Tuote ei toiminut lainkaan. Muovinen erittäin halvan oloinen. Kysyi palautuksesta, mutta olin silloin aika kiireinen ja palautus tuntui aikaa vievältä.
- Jyväskylä, Finland - ()

Digital 7x Golfkikare

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Allmänt:

Den perfekta golf-kikaren med 7x förstoring och avståndsbedömning. Du kan se avståndet från 45 meter till 840 meter, med 2 meters noggrannhet! 

 

Specifikationer:

  • Storlek: 94 x 50 x 38 mm
  • Vikt: 80g
  • Går på batterier 2x3V

 

Medföljer:

  • Batterier
  • Väska
  • Rem


Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.

 

 

 

 

 


Garanti:

6 månader