DKS fingerstöd
DKS fingerstöden är tillverkade av flexibelt material och en storlek passar för alla. Stöden hjälper till att skydda dina fingrar under olika sporter och ger dig ett bättre grepp om din klubb eller racket.

4/5 Mukava pehmeä tuki yliliikkuville sormille. Rasituskivut ovat vähentyneet huomattavasti, kun nakkaa nämä sormiin ennen rasittamista. Materiaali ei hiosta. Ehdottomasti hintansa arvoinen ostos.
- Sunila, Finland - ()
5/5 Ostin kissalle leluksi ja se tykkäsi paljon! Koriksessa testaan sitten kun ulkona voi taas pelata. Laadukkaan oloiset ja sopii joka sormeen. Ostan varmaan lisää sitten kun nämä häviävät.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tilasin tuotteen ikäihmiselle tueksi särkevään keskisormeen. Käyttäjä sanoo olevansa siihen hyvin tyytyväinen. Tuki on kevyt, mutta napakka; joustaa, mutta ei ole lörppö. Ei hiosta. Mahtuu monen kokoisiin sormiin ja lisätukea kaivatessa voi joko kääntää kaksiinkerroin tai pistää kaksi päällekäin. Helppo pukea päälleja ottaa pois.

Peukalolle tarkoitettu tuki tosin on aika heppoinen ja vaikuttaa kömpelöltä.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Täyden kympin tuote,! tilasin ihan huumori mielessä sormisuojaksi jousiammuntaan ja pakko on myöntää että ylitti odotukset roimasti, jämäkkää ja kestävää materiaalia.
- Raatala, Finland - ()

DKS fingerstöd

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
DKS fingerstöden är tillverkade av flexibelt material och en storlek passar för alla. Stöden hjälper till att skydda dina fingrar under olika sporter och ger dig ett bättre grepp om din klubb eller racket. Designad för sporter som tennis, bordtennis, badminton och golf.


Specifikationer:

  • Material:
  • Nylon 80%, spandex 10%, latex 10%
  • Storlek: One size

Medföljer:

  • 1 x DKS fingerstöd

Garanti:

3 månader