Termometer med sugkopp
Bra och prisvärd termometer att placera på valfri plats.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-08-21)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-08-21)
 • Produktfoto av Erkka P.
  Erkka P. (2014-12-16)

Våra kunders produktvideor

5/5 Itse olen käyttänyt tätä muualla kuin autossa. Esim. jääkaapissa näyttämässä lämpötilaa. Toimii kuin junan vessa. Mielestäni nerokkaan oloinen lämpömittari ja kohtuullisen tarkkakin.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Moro. Tarkoitukseni oli asentaa lämpömittari moottoripyörään. Ensin asensin mittarin peilin lasiin imukupilla, mutta ei pitkääkään matkaa, kun seputosi. Onneksi olin sitonut sen langgalla kiinni, kun epäilin imukupin pitävyyttä. Mietin kiinnitystä ja lopuksi leikkasin imukupin irti ja kaksipuolisella teipillä kiinnitin peiliin ja siinä on pysynyt. Mittari hyvä ja vaikka sateella vesi sen kastelee, niin on toiminut hyvin. Hinta/laatu mielestäni kohdallaan, mutta kiinnitykseen jonkinmuotoinen muutos.
- Littoinen, Finland - ()
2/5 Imukuppi ei pysy suomensäässä autossa kiinni yli 6h, eli aina kun istahtaa autoon, niin pitää varoa ettei kukaan istu/astu mittarin päälle, kun se on kuitenkin tippunut johonkin. Ajatuksena loistava, toteutus ja laatu ei päätä huimaa.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Näytön kontrasti heikko eikä lukemat olleet todellakaan helppoja lukea, määrätystä kulmasta tiirailemalla sai selvää. Hinta / laatu ei kohdanneet.
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Tuote on hyvän kokoinen ja näyttö on selkeä. Helkko kiinnittää ja siirrellä paikasta toiseen. Hinta/laatusuhde hyvä. Voin suositella tuotetta.
- Vantaa, Finland - ()
En missään koska sitä ei saatu alkuunkaan toimimaan.

Ei sellaista tuotetta voi arvostella.

Oli päältä katsoen ihan lupaavan tuntuinen.

Pettymys oli aikamoinen.
- Helsinki, Finland - ()

Termometer med sugkopp

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Bra och prisvärd termometer att placera på valfri plats. Suger sig ordentligt fast på exempelvis fönster, vilket gör den idealisk för bilar, båtar, husvagnar, hemmet, eller till sommarstugan.
Batteriet har en livslängd på 2-3 år.


Specifikationer:

 • Storlek: 90x25x5mm
 • Batteriets livslängd: 2-3 år

Medföljer:

 • 1 x Termometer

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: