LED strålkastare
High tech, ultra-klart fluorescerande ljus LED strålkastare med drifttid på upp till 100 000 timmar! Stänkskyddad och stöttålig design.

4/5 Omat tarpeeni lampulle on ollut koirien ulkoilutuksessa. Minulla on kaksi mustaa kääpiömäyräkoiraa joita käytän pimeällä pihalla ulkona vapaana ja vaikka koirat on metsään eksynyt niin tämän valon kanssa ne ei häviä näkyvistä. Huonona puolena pitäisin ehkä laatua, mutta minun tarpeisiini täysin sopiva.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Toimitusaika 9 arkipäivää. Iso otsalampuksi, mutta aika tehokas. Muovinen rakanne kestää todennäköisesti sellaista normaalia käyttöä. Kahden tehokkaimman asetuksen ero on aika huomaamaton. Hinta(6,95)/laatu on kuitenkin mielestäni kohdallaan.
- Mikkeli, Finland - ()
3/5 hintaansa nähden ihan käypäinen hiukan painava mutta siihen tottuu valoteho on riittävä eihän sillä tarvitsekaan pitkälle nähdä,laadukkailla paristoilla toimii hyvin talvellakin,hintaansa nähden ihan hyvä ostos
- Nykälä, Finland - ()
1/5 lamppu tuli.aikansa kesti tulla,pakettia avatessa yllätys ,osia puuttuu. paristokotelo oli jäänyt pakkaamatta. Olen odottanut uutta muttei ole kuulunut, ei taida olla suomessa mitään varastoja kun kaikkea saa odottaa pitkään, vai eikö ole ykkös prioriteetti kun on rahat jo saatu.
- Vekaranjärvi, Finland - ()
3/5 tätähän käytettiin nuhvieldin ajovalona. ajo asiansa ja hinta laatu suhde ei tässä tuotteessa toiminut. kylmällä kelillä valo hiipuu äkkiä. muuten ihan sisätiloissa hyvä lamppu
- Kytökylä, Finland - ()
5/5 Vähän liian iso minun makuun mutta kyllä tuotteeseen tottuu
- Eno, Finland - ()

LED strålkastare

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Allmänt:

High tech, ultra-klart fluorescerande ljus LED strålkastare med drifttid på upp till 100 000 timmar! Stänkskyddad och stöttålig design. Bekväm att använda även i regn. Ett måste för alla fiskare, vandrare och campare.

 

Specification:

  • 53 kraftfulla lysdioder
  • Låg energiförbrukning
  • Drift upp till 100 000 timmar
  • Justerbar elastisk krage
  • Batterier: 3 x 1,5 V AAA-batterier (ingår ej) 
  • En knapp fyra lägen: 27 lysdioder, 48 LED, 76 LED, 76 blinkande lysdioder. 
  • Färg: silver 
  • Mått: 9cm x 6.9cm x 6.9cm 
  • Vikt: 151 g

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti

 


Garanti:

3 månader