Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Displayskydd x 2 Xiaomi Amazfit Stratos
Skärmskyddet avvisar smuts och fingeravtryck och skyddar din klockas skärm från repor och stötar.

4/5 Ei peitä koko kellon lasia(noin kolme milliä liian kapea), paketissa tuli kahta erilaista puhdistusliinaa ja neljä kappaletta vaikka tilasin vain kaksi. Siitä en anna miinusta
- Loimaa, Finland - ()
5/5 Näyttösuoja oli helppo asentaa eikä muovi mennyt asennettaessa ryppyyn. Kelloa pystyy käyttämään todella hyvin muovin ollessa paikoillaan. Asennuksen jälkeen parin päivän päästä raapaisin kellon johonkin, ja muoviin tuli naarmu. Suoja pelasti siis kellotaulun naarmuuntumiselta. Myöhemmin naarmu tuntuu sormella mutta ei näy silmälle. Kannattaa hommata jos sinulla on kyseinen älykello
- Ilmarinen, Finland - ()
1/5 Täysin turha. Kellon näyttö on kaareva eikä jäykkä näytönsuoja istu siihen vaan ulkoreunat jäävät ilmaan ja suoja lähtee irti ensimmäisen kerran kun laitat takin päälle/pois.
- Espoo, Finland - ()
1/5 Näytönsuoja saapui yhdessä kellon kanssa, mutta se oli aivan hyödytön. Asennus ei onnistunut, koska näytönsuojan teippi ei lähtenyt kunnolla irti.
- Turku, Finland - ()
5/5 Yksinkertainen laittaa ja tehokas suoja kellolle. Ei tarvitse pelätä esim.töissä, että pieni kolhi rikkoo näytön. Hintasekseen kannattava ostos jos vähänkään epäilee, että tarvitsisi lisä suojaa.
- Turenki, Finland - ()
1/5 Ikävä todeta, mutta tämä tuote ei vastannut odotuksia. Kellon lasin pinta on selvästi kupera ja nämä lasinsuojukset on tasaisia, ei se siihen tartu kuin keskeltä. Lopputulos on sen näköinen että clamouri on kaukana. Toivon muille asentajille parempaa onnistumista. Tyytymättömyyteni johdosta en voi suositella tuotetta. Hinta oli mielestäni kohtuullinen, tosin hukkaanhan nämä rahat meni.
- Kuopio, Finland - ()

Displayskydd x 2 Xiaomi Amazfit Stratos

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp

Xiaomi Amazfit Stratos är en mycket elegant smartklocka, skyddad av Corning Gorilla glas. Trots bra grundskydd så är det aldrig fel att gardera sig och skydda klockan från det alldagliga slitaget.

Skärmskyddet avvisar smuts och fingeravtryck och skyddar din klockas skärm från repor och stötar. Ett väldigt användbart tillbehör, för vad gör du med klockan om pekskärmen är trasig?

Läs mer om grymma smartklockan Xiaomi Amazfit Stratos här.


Specifikationer:

  • Passar: Xiaomi Amazfit Stratos
  • Material: Mjuk TPU plast
  • Avvisar smuts och fingeravtryck
  • Skyddar mot stötar och repor

 

Medföljer:

  • 2 x Skärmskydd

79 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 4 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

Tid tills ordern behandlas 9 h 30 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: