Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Laddbar LED ficklampa med Zoom
Kompakt ficklampa som har tre olika lägen, ljus, svag och blinkande. Du kan enkelt också ladda ficklampan via dess USB-port. Väldigt behändig!
 • Laddbar LED ficklampa med Zoom
 • Laddbar LED ficklampa med Zoom
 • Laddbar LED ficklampa med Zoom
 • Laddbar LED ficklampa med Zoom
 • Laddbar LED ficklampa med Zoom

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki N.
  Heikki N. (2018-01-26)
 • Produktfoto av Heikki N.
  Heikki N. (2018-01-26)

4/5 Kohtalainen lamppu pimessä, plussaa kun on usb ladattava. Ihan ok lamppu
- Vojakkala, Finland - ()
4/5 Alussa ihmetystä aiheutti oranssi kytkimen suojamuovi. Tyhmänä en tajunnut sitä ensin poistaa ja ihmettelin, kun lamppu ei ottanut toimiakseen. Lataus kestää ihan OK. Muutaman käyttökerran jälkeen en huomaa valotehon mitenkään himmentyneen. Tällaisessa lampussa riittäisi vain yksi valotila, vilkkuvaloa ei mielestäni tarvitsisi olla. Pakkaukseen kannattaisi sisällyttää myös USB-johto, jolla voisi akun ladata.
- Äänekoski, Finland - ()
5/5 paras lamppu mitä minulla on ollut tässä kokoluokassa. toimii viikkoja lataamatta. suosittelen kaikille hintakin on sopiva. tuntuu käteen sopivalta ja hyvin valaisee pimeänä iltana lenkkipolulla.
- Valkeakoski, Finland - ()
5/5 Kätevä ladattava pikku taskulamppu mukana kuljetettavaksi. Ei vie paljon tilaa ja helppo ladata usb laturilla. Sopivasti valotehoa pienten pimeiden kulmien tarkasteluun. Kaiken kaikkiaan hyvä lisä työkalulaikkuun.
- Jämsä, Finland - ()
5/5 Kätevän pieni lamppu, johon ei tarvitse jatkuvasti ostaa uusia pattereita. Ledin ansiosta kulutus on pieni ja valoa riittää yhdellä latauksella pitkään. Lamppu on kirkas ja zoomaamalla sen valon voi kohdistaa pienemmälle alueelle. Laajemman alueen valaisu onnistuu myös hyvin. Pidän mukana taskulamppuna. Etenkin pimeänä aikana jos tarvitsee etsiä avaimia tai tietä kellariin tämä auttaa.
- Vaasa, Finland - ()
5/5 Ihan toimiva tuote. Lataamista en ole vielä testannut kun ei ole ollut tarvetta ladata. Zoomaus on mielestäni turhan löysä / liikkuu liian helposti. Muuten ihan OK tuote, koko on sopivan pieni, kulkee mukavasti taskussa.
- Jämsä, Finland - ()

Laddbar LED ficklampa med Zoom

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 12 mån garanti
 • 30 dagars öppet köp

Kompakt men hållbar LED-ficklampa som tål mycket. Ljusområdet är väldigt litet och därför ryms ficklampan bra med dig vart än du går. LED-lampan är dock mycket ljus och den har 3 olika ljusalternativ: ljus, svag och blinkande.

När du skjuter lampan framåt kan du justera på hur stort område ljuset lyser. Ficklampan är inte IP-vattenskyddad, men den tål däremot stötar tack vare dess metallstruktur.

Genom att skruva lös botten på ficklampan får du fram en USB så att du kan ladda ficklampan! Väldigt behändigt.


Specifikationer:

 • Vikt: 220g
 • Längd: 110cm

Medföljer:

 • 1x Laddbar LED ficklampa med Zoom

Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

139 kr Inkl. moms 25%
Antal
Valfri tilläggsutrustning:

Lagersaldo: över 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

Tid tills ordern behandlas 4 h 37 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: