Rofis ER3A ficklampa med nyckelring 120lm
Rofis ER3A är en otroligt lätt och liten ficklampa med en astronomisk ljusstyrka. passar perfekt i din nyckelknippa där den alltid hänger med i svängarna.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kalle H.
  Kalle H. (2016-12-31)
 • Produktfoto av Kalle H.
  Kalle H. (2016-12-31)

4/5 Tämä on ihan hyvä hintaansa nähden ja ei ole liian iso avainnipussa. Olin kyllä yllättynyt et näinkin ok oli. Suosittelen kyllä tuotetta.

Saan kirjoittaa juuri niin pitkästi tai lyhyesti miten itse haluan ja siitä ei tarvitse huomautella.
- Pohjankuru, Finland - ()
5/5 Minulla meni avaimenperästä lamppu rikki ja ajattelin ostaa tuon tilalle. Sopivan kokoinen ja on ollut kestävä. Valaisee hyvin näin pimeinä syksyiltoina, kun yrittää löytää kotiovea ja avaimenreikää. Hyvä ostos.
- Pori, Finland - ()
5/5 Yllättävän tehokas pieni lamppu vaikka jokaiseen avaimenperään, tässä on hinta / laatusuhde kohdallaan. Käyttö helppo, toiminta täsmällinen, ja paristokin sisältyi hintaan.
- Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 On nyt ollut noin viikon verran avaimenperänä eli kulkee lähes aina mukana. Olen testannut lamppua näissä pimenevissä illoissa, ja valaisee todella mukavasti. Valoteho riittää hyvin pimeässä maastossa liikkumiseenkin. Rakenne on vakuuttava, ja vesitiiviyden osaltakin uskon tuon luokittelun pitävän ihan kevyesti. On moninkerroin parempi kuin useat pienet verrokkinsa joita on kertynyt meillekin lahjoina vaikka mistä ja useimmat niistä eivät enää toimi.
- Latovainio, Finland - ()
4/5 Taskulamppu on todella kätevä pienen kokonsa vuoksi. Sijoitin sen avainnippuuni ja kun se on ollut taskussa jonkin aikaa, en enää huomaa "ylimääräistä" painoa. Lampun valoteho on kokoisekseen erittäin hyvä. Vaikuttaa kestävältä. Siinähän taisi olla takuukin. Voin suositella. Ehkä hankin toisenkin yöpöydälle.

PS. Jostain syystä en saa liitettyä mukaan kuvaamaani videota. Harmi, siinä kun näkyy tuo valoteho.
- Kerava, Finland - ()
4/5 Tilasin 2 samantein. Toinen toimi moitteettomasti, mutta toisen kanssa oli ongelmia, koska paristo oli vuotanut lampun sisään, eikä toiminut.

Ihmeellistä oli, että mittarilla mitattuna virta kyllä kulki (uudella paristolla 1,5V) molemmista päistä (lampun runkoa pitkin toinen), mutta voltteja oli n. 2,5V! Tämä selittyi sillä, että paristosta vuotanut aine jotenkin lisäsi volttien määrää, eikä poltin palanut.

Ongelma ratkesi sillä, että puhdistin lampun sisältä ensin kuumalla vedellä, sitten tärpätillä ja vähän CRC:tä perään ja liinalla kuivasin.

Nyt se on toiminut moitteettomasti, mutta käyttöohje lupaa vain 35min. toiminta-ajan, mikä sinänsä kyllä riittää tilapäiseen käyttöön.

Valo on kirkas, eikä mene itsestään päälle taskussakaan jäykähkön kierteen takia!
- Outokumpu, Finland - ()

Rofis ER3A ficklampa med nyckelring 120lm

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

Rofis ER3A ficklampa med nyckelring är en mycket prisvärda grej av hög kvalitet som du alltid kan bära med dig. Lampan väger bara åtta gram, så den märks knappast i nyckelknippan.

I förhållande till lampans storlek är effekten astronomisk! Den är tillverkad av aluminium och är vattentät.


Specifikationer:

 • LED: Cree XP-G2 S3
 • Ljusflöde: 120lm
 • Räckvidd: 48m
 • IPX8 stöt- och vattenavvisande
 • Material: Aluminium
 • Strömförsörjning: AAA-batteri
 • Batteritid: 35 min
 • Dimensioner: 65 x 14mm
 • Vikt: 8g (utan batteri)

Medföljer:

 • 1 x Rofis ER3A ficklampa med nyckelring
 • 1 x AAA-batteri

Garanti:

1 år

136 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 2 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter