10 Watt Ficklampa
Denna ficklampa är specifikt designad för professionellt bruk, och är en perfekt accessoar i arbetet för väktare, byggare eller vaktmästare.

5/5 Olen nyt käyttänyt lamppua 7kk ja ole ollut tyytyväinen itse lamppuun. Ainoat heikot kohdat ovat minun mielestäni lampun mukana toimitettu laturi ja lampun lasi on uritukseen nähden väljä ja helisee mutta se korjaantu sopivalla o-renkaalla. Mutta tässä kohtaa kuitenkin hinta/ laatusuhde mielestäni kohtaavat hyvin.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Lyhyt testaus vasta takana, mutta vaikuttaa tehokkaalta, joten sen puolesta vastaa ainakin odotuksia. Varsinainen testi edessä syksyllä kunhan taas yöt pimenee. Akkukesto vielä arvoitus.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Erinomainen valoteho, laturi ei vakuuttanut mutta pelittää mainiosti.

Tippui kerran lattialle jonka seurauksena piirilevy liikahti 1-2mm ja lamppu ei enää toiminut. Pienellä säädöllä sain taas toimimaan.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Erittäin kirkas ja patterit kestää ylllättävän pitkään. Laadukkaan tuntuinen metallirunko, josta saa hyvän otteen. Ollut käytössä kohta vuoden ja hyvin on pelannut. Jos jotain parannettavaa toivoisi, niin laturi saisi olla vähän "jämäkämpi", asiansa kyllä ajaa.
- Sonkajärvi, Finland - ()
3/5 valotehoiltaan loistava ja nopea lataus plussaa...mutalustalähtiinhivenenheikonolonen..lamppuun tulikin kosketus häiriö katkaisimeen viikon käytön jälkeen...pieni juotosvika oli vaan kyseessä.
- Varkaus, Finland - ()
5/5 Yllättävän hyvä lamppu,tehoa riittää vaikka muille jaettavaksi.Kevyt käsitellä painonsa puolesta.Käymme koiran kanssa illalla metsälenkillä joten hyvä valo tarpeen.Olen tyytyväinen hinta-laatu suhteeseen...suosittelen..!!!
- Lappeenranta, Finland - ()

10 Watt Ficklampa

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Denna ficklampa är specifikt designad för professionellt bruk, och är en perfekt accessoar i arbetet för väktare, byggare eller vaktmästare. Den är väldigt tålig och gjord av aluminium vilket kombinerat med dess 10-Watts styrka gör den till ett bra val. Ficklampan är ca 23 cm lång och drivs av 3 klara LED lampor.

Specifikationer:

  • Storlek: 56x230mm
  • Material: Aluminum

Medföljer:

  • 1 x Ficklampa
  • 1 x Laddare
  • 2 x Batterier

Garanti:

6 månader