Den ultimata ficklampan
Denna ficklampa är den mest ultimata ficklampan! Den har en inbyggd solpanel och kompass vilket gör den perfekt för aktiviteter utomhus såsom camping eller vandringsturen. Utöver detta kommer den med en standard EU laddare och en billaddare.

4/5 Hyvän valon ja kuvion antaa. Mukana ei tullut verkkovirta laturin adapteria. Aika kevyt, jos auton sivu ikkunaa rikki yrittää saada kestää tai ei...varmasti ei voi sanoa. Pelkkänä lamppuna hyvä. Ei ole sos mahdollisuutta.
- Lievestuore, Finland - ()
2/5 Nyt tuli pettymys. Aurinkopaneeli irtoa herkästi. Muutenkin laatu on heikohko. En voi suositella kenellekään. Hintakin oli mielestäni aivan liian kova nyt, kun vertaa tuotetta kustannuksen.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Tilasin tuotteen auton vakiovarusteeksi, turvallisuutta lisäämään. Hintaansa vastaava tuote, joka ajaa juuri tarkoituksensa. Ei mitenkään erityisen loistava, mutta tuiki tarpeellinen turvavaruste kuitenkin.
- Tampere, Finland - ()

Den ultimata ficklampan

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Denna ficklampa är den mest ultimata ficklampan! Den har en inbyggd solpanel och kompass vilket gör den perfekt för aktiviteter utomhus såsom camping eller vandringsturen. Utöver detta kommer den med en standard EU laddare och en billaddare. Verkligen bra valuta för pengarna!

Specifikationer:

  • Mått: 19.5x6cm

Medföljer:

  • 1x Ficklampa
    1x Laddare
    1x Billaddare

Produkter du kanske är intresserade av: